Neked mennyit szólnak a szüleid az életedbe?
20 év körüliek! Nektek a szülők mennyit szólnak az életedbe?
Egyetemre járok,még a családommal élek. Van megtakarításom (nem szülői zsebpénz stb.) ,viszont a szüleim mégis bele szólnak az életembe
.Legjobban olyan dolgok miatt szólnak,hogy miért megyek el otthonról,ne menjek ide-oda stb. Úgy kezelnek mint egy 17 évest. Pedig ügyeimet én intézem,nincs szükségem segítségre.Felelőségteljesnek tartom magam.
Sajnos anyagilag nem tehetem még meg,hogy elköltözzem.
Mit tehetnék?
Nem vagyok már 20, de amikor annyi voltam, a szüleim semennyit nem szóltak bele. Vagyis anyum. De ehhez az kellett, hogy diákmunkából, és diákhitelből én magam tartsam fent a dolgaimat, teljesen el voltam már függetlenedve tőle. Nem is laktunk együtt, én kollégiumban voltam, haza csak látogatóba jártam évente pár napra. A mindennapos telefonok alatt sosem szólt bele az életembe. Nem ő fizetett, nem neki hegedültem.
Amíg el nem költözöl, addig ez lesz, el kell viselned, vagy kompromisszumot kötsz vele ( a kompromisszum ez esetben az, hogy te is és ő is enged valamiben a másiknak)
26 vagyok, de kb 14 éves korom óta nem szólnak bele abba mit csinálok
20 éves korom óta dolgozom főállásban, szóval anyagilag sem függök tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!