Titeket nem zavar ha sok gyerek rohangál, nektek szalad ordibál körülötettek? Voltam ma egy marketbe és alig tudtam nyugodtan vásárolgatni, nézelődni. Ilyenkor a szülők miért nem szólnak a gyereknek? Van aki a munkából jön, fáradtan.
Mert nekik természetes hogy rohangálnak a gyerekek.
Engem is zavar, és en nem is hagytam.
Mert gyerekek, és az a dolguk, hogy rohangáljanak.
Nekem nincs gyerekem, de én nem akadok fenn ilyeneken. Nekem rohannak, rámosolygok, és megyek tovább a dolgomra.
Az aki ilyenen fenn akad, az alapból frusztrált, nincs megelégedve az életével, alapból nem a rohangáló gyerekek a baja, csak úgymond "hab a tortán" és rajtuk vezeti le.
Nekem van gyerekem ketto is egyik meg pici. Igaz mindketto tud mar rohangalni de egyiket meg be lehet tenni a babakocsiba ha muszaj. (be is szoktam) a masiknak elmondtuk sokszor, hogy benn nincs eves es jatek.
En egyetertek a kerdest kiiroval a bolt nem a rohangalas helyszíne. Hat ha tetszik valakinek ha nem, sztem taplo az a szülő aki mindent megenged a kolykenek. Pl.. Boltban rohangas, biciklizes/rollerezes a boltban, eves a boltban (ezeket mar lattam). Neveles kerdese meg ismetles a tudas anyja. Igen, volt hogy elszakadt a cerna nalam es megfogtam a gyereket es kivittem szepen leszarva a vasarlast de kovetkezetesen nekem sikerult mindenfele veres vagy akarmi nelkul megtanitani.
Bele kell törődni, hogy megváltozott a világ.
Ma már azt a gyereket viszik orvoshoz amelyik nem őrjöng és rohangál, mert az lóg ki a sorból és a mesekönyvet nézegető gyerek lesz a viselkedészavaros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!