Gáz ha fiú létemre szoktam néha sírni mikor egyedül vagyok?
Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 21:24
1/12 anonim válasza:
Azért az nem mindegy, hogy mi miatt.
2/12 anonim válasza:
Alkalmanként mindenki sír, kortól nemtől függetlenül.
3/12 anonim válasza:
Nem. A fiúknak is ki kell engedni néha az érzelmeiket. Senkitől nem lehet elvárni hogy ha felrobban a stressztől és szomorúságtól akkor is vigyorogjon. Főleg nem amikor egyedül van. Az a te privát időd amikor senkinek nem kell megfelelned, miért pofázna bele bárki is.
Tökmindegy miért sírsz. Lehet azért jönnek elő a könnyek mert az anyád olyan sütit sütött, amit nem szeretsz, hát akkor azért sírsz. A valódi oka valószínűleg úgysem a mazsolás süti hanem a felgyülemlett elnyomott érzelmek és a stressz. Ha elfojtod a sírást és az érzelmeket annyit érsz el hogy neked rosszabb lesz.
4/12 anonim válasza:
Nem gáz. Természetesnek tartom, hogy időnként MINDENKINEK szüksége van rá. Kortól, nemtől, foglalkozástól függetlenül.
5/12 anonim válasza:
Nem. Nem is értem, hogy a legtöbb fiú miért próbálja véka alá rejteni az érzelmeit. A sírás is természetes, normális dolog, nem kell szégyellni.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2019. júl. 15. 21:46
7/12 anonim válasza:
Csak a rendőr meg a katona nem sírhat. Te igen!
8/12 anonim válasza:
Szerintem aranyos vagy, csak ilyen macsó közegben ne reklámozd, mert ott nem adnak rá pirospontot...
10/12 anonim válasza:
A szüleid gázak, amiért ilyen kérdés fel tud benned jönni. Nem szülök az ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!