Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sosem értettem, hogy a Budapes...

Sosem értettem, hogy a Budapest Pride felvonulóira trágár szavakkal kiabáló primitív tahóknak tulajdonképpen mi a célja? Azt hiszik, hogy bármiféle hatással tudnak lenni bárkire is?

Figyelt kérdés
[link]
2019. júl. 7. 17:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

"Senki nem kíváncsi rájuk" akkor miért kell egyáltalán ráklikkelni a kérdésre? :D

Engem sem érdekel vagy idegesít sok dolog, tehát nem is kattintok rá.

Az ilyen emberek egyszerűen csak szeretnek gyűlölni. Gyűlölik a zsidókat, más bőrszínt, a nőket, a kutyásokat, macskásokat, bárkit, akit épp lehet szidni.

Azon röhögtem a legjobban, amikor egy soproni ismerősöm kezdett erről őrjöngeni, soha nem járt még csak Budapest közelében sem.

Én amúgy nem szeretem a tömeget, a fesztiválokat, a közelébe sem mennék.

2019. júl. 7. 18:53
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
" És az ingyencirkusz mire jó azon kívül, hogy borzolja a normális emberek idegeit?" Ezt bírom még, ezt a fajta arroganciát. Te majd megmondod, mi a normális?
2019. júl. 7. 18:54
 13/18 anonim válasza:
43%
En pl nem gyulolom oket de akkor se ertem mert kell reklámozni utana csodálkoznak ha megverik oket. A heterok se reklámozzák meg vonulgatnak . Nekem van meleg ismerosom , o is elítéli ezt.
2019. júl. 7. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

A felvonulasnak politikai okai vannak, nem azert vonulnak fel mert jo erzes nekik, hogy annyian bantjak oket. Ez inkabb tenyleg egy tuntetes az ellen, hogy a kormany nem fogadja el oket, nem hazasodhatnak ossze, ha szeretik egymast. Ez errol szol, nem a hetkoznapi atlag emberek idegesiteserol es duhiteserol.

Teny, hogy vannak beteg buzerans alakok, de vannak normalis meleg parok is, tobbsegben akik nem bantananak senkit. Egesz egyszeruen igy szulettek, hogy mashoz vonzodnak, mint a tobbseg. Ez miatt is, meg a beteg buzeransok miatt is egy lapra veszik mindegyikojuket. Egy sima meleg par ugyanolyan, mint egy idiota beteg allat aki mondjuk kisfiukat eroszakol meg az emberek szerint. Ez a lenyeg. Pedig nem ugyanaz. Megis mindegyikojuket ugy itelik meg, minta abberaltak lennenek csak mert a sajat nemukhoz vonzodnak.

Gondoljatok bele, heterokent nem vonzodunk a sajat nemunkhoz es szenvedes lenne nekunk, ha megis csak azzal lehetnenk egyutt akihez nem vonzodunk. Nem lennenk boldogok. A melegek se boldogok, ha olyan emberhez kell vonzodniuk, akihez nem tudnak. Nekik a sajat nemuk a vonzo. Ez van, ezt elkell fogadni. Nem nyilvanos haloszobaban elnek nemi eletet. A negy fal kozott, akarcsak a heterok. A tuntetes szandekosan provokativ, a jogok kiharcolasa miatt. De ha titeket elnyomnanak, csak azert mert olyanak szuletettek amilyennek, ti nem harcolnatok a jogaitokert?

Egy nem meleg, tolerans no / 27

2019. júl. 7. 19:09
 15/18 anonim válasza:
33%
#13-as vagyok megint: attol is rosszul vagyok amikor egy fiu meg egy lany nyilvanosan smarol. Mint tegnap a KFC-ben, amikor ettem es ket fiatal tacskó smarolt . Oda enni jarnak az emberek, nem hányni. Komolyan szanalmas , mint az allatok, ahol epp rajuk jon.
2019. júl. 7. 19:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Amikor a lelki sérültség és a bunkó parasztság keveredik....
2019. júl. 8. 11:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Neküni ez fontos, mert a Stonewall-lázadásra emlékezünk meg. Ha mi tiszteletben tudjuk tartani azt, hogy mások tartanak ünnepeket, megemlékezéseket, amiket én mondjuk nem, akkor mi miért nem emlékezhetünk meg arról, hogy a történelemben akkor először a nem-heterók kiállhattak magukért az őket terrorizálokkál szemben? Ez nem arról szól, hogy a hülye b*zik már megint polgárpukkasztanak, hanem hogy szeretnénk egy napot, amikor kimehetünk az utcára és megcsókolhatjuk a párunkat, és nem köpnek le már hacsak megfogja a kezemet, mint ahogy az más napokon számtalanszor előfordul sajnos
2019. júl. 8. 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Provokatív felvonulásra miért helytelen reakció a provokáció??

Azt kapják, amit követelnek. Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten! Nem?

Tehát szerintem mindegyik fél cselekedete elítélendő, ezért sem megyek a közelükbe 😃

2019. júl. 8. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!