Sosem értettem, hogy a Budapest Pride felvonulóira trágár szavakkal kiabáló primitív tahóknak tulajdonképpen mi a célja? Azt hiszik, hogy bármiféle hatással tudnak lenni bárkire is?
2019. júl. 7. 17:18
1/18 anonim válasza:
Buták és primitívek az emberek. Ez nem újdonság. Sajnos nincs rá válasz, neki jól esik bántani mást, ennyi. Mindig is voltak ilyen emberek és mindig is lesznek.
2/18 anonim válasza:
Unalmas már kicsit ez a Pride téma. Minden ilyen rendezvényen vagy tüntetésen vannak ellentüntetők ennyi.
3/18 anonim válasza:
A homokosoknak mi a célja a felvonulással?Azt hiszik ezáltal hatással lesznek bárkire is,elfogadottab lesz a másságuk?Az egész csak kérkedés,magamutogatás,cirkusz...Szégyen hogy egyáltalán ilyet megengednek manapság Magyarországon..
4/18 anonim válasza:
Azért nagy különbség van ha egy politikai tüntetésen, mondjuk egy baloldali érzelmű emberek tüntetésén jobboldali ellentüntetők vannak, illetve a kérdésben szereplő eset között.
5/18 anonim válasza:
És az ingyencirkusz mire jó azon kívül, hogy borzolja a normális emberek idegeit?
6/18 anonim válasza:
Normális ember idegei ilyentől nem borzolódnak.
7/18 anonim válasza:
Jol tettek . Minek kell felvonulni? Senki nem kivancsi rajuk
8/18 anonim válasza:
Buták és primitívek az emberek. Ez nem újdonság. Sajnos nincs rá válasz, neki jól esik bántani mást, ennyi. Mindig is voltak ilyen emberek és mindig is lesznek.
9/18 A kérdező kommentje:
Na, megjelentek Budaházyék itt is, és bökdösték a piros kezecskéket? :D
2019. júl. 7. 17:53
10/18 anonim válasza:
1-es vagyok.
Most valaki tényleg leírta szóról szóra ugyanazt a választ, amit én? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!