Mit szeretnél most a legjobban?
Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 22:00
32/47 anonim válasza:
Én meg végre élni. Fittség energia üdesèg hiànyzik, meg agyi kapacitàs mindenhez, meg belülröl alapbol jövö jokedv, stb. Vagy egyszerüen kicserélni magam màsra, akiben megvan minden.
33/47 anonim válasza:
Most azt, hogy soha többé, vagy legalábbis évekig ne kelljen autót vezetnem
34/47 anonim válasza:
Egy kisbabát.(Élőt, nem játékot)😀
35/47 Blade Bone válasza:
Visszakapni a legértelmesebb lányt, akit megismertem.
36/47 anonim válasza:
Szabadsàgot ugy amblokk.
Hogy akkor mehessek oda ahova akarok amikor csak akarom. Ne függjek màsoktol meg munkahelytöl meg penztöl.
37/47 anonim válasza:
Visszamenni az idoben es teljesen mas iranybol felepiteni az eletem, vagy a mostaniban levo gondokat atugorni. De inkabb az elozo.
38/47 anonim válasza:
Valakit, akivel nagyon erősen vonzódunk egymáshoz. Bújni, szorosan összesimulni, közelséget érezni, szenvedélyesen csókolózni, ... 🤐
Vagy inkább azt, hogy eszembe se jusson ilyesmi. Nyugalmat, csendet, biztonságot. Változatlanságot.
39/47 anonim válasza:
Hogy visszamehessek a fogantatásom idejére és ne sikerüljön megtapadnom.
40/47 anonim válasza:
Szabadságot, hogy ne kényszerítse rám/ránk a rendszer az oltást januártól meg a többi hamis intézkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!