Mi az amit a legjobban szeretnél?
Figyelt kérdés
2018. márc. 31. 23:39
1/34 anonim válasza:
Teljesen mindegy mit szeretnék ha meglenne már megint más kellene.
Pl.: ha lenne egy Lamborghinim akkor “Jajj miért nem Ferrarit vettem”
Ha szőke bombázó csajom lenne akkor miért nem kicsit csúnyább 😀😀
Olyan nincs hogy egy ember csak úgy vagyakból boldog legyen szerintem. Nem tudom en egy teljesen más világot szeretnék mint a mostani.
2/34 anonim válasza:
Barátnő. De ha ezerszer ismétlem már évek óta sem visz előbbre semmit sem.
3/34 anonim válasza:
Felvegyenek arra helyre ahová menni szeretnék
4/34 anonim válasza:
1) Hogy szeressem önmagam, illetve
2) Legyek egészséges.
24/F
7/34 anonim válasza:
egy koporsót amibe belökhetem a hullám
8/34 anonim válasza:
Boldog párkapcsolat, családi ház, gyerekek, egészség, hosszú élet egészségben, gazdagságban és passzív jövedelem vagy olyan munka amit élvezünk és ne kelljen a megélhetésért dolgozni, ne függjünk senkitől. Szerintem egy ilyen élet sok embernek elég lenne. Ha mégsem, akkor emlékeztetni kell magunkat hogy ne vágyjunk többre, mert ez is nagyon keveseknek adatik meg.
9/34 anonim válasza:
Most jelen pillanatban, megszeretném változtatni az elmúlt 2 évet, amit feleslegesen egy fiúra áldoztam... vagy, a holnapi napon végre lezárni... mindennél jobban szeretném...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!