Gáz, ha egy férfi nem tud egyedül összeszerelni egy IKEA-s bútort, vagy megjavítani egy elromlott csapot?
Férfi vagyok, raktam már össze lapra szerelt bútort, csak nem épp IKEA-st.
Csapot is szereltem már.
Ezek után mondom:
Szerintem nem gáz.
Nem vagyunk egyformák. Van, aki művészlélek, van, aki szórakozott tudós típus. A lényeg, hogy a saját szakmájában jó legyen, tisztességesen dolgozzon, emellett szeresse a feleségét és a gyerekeit.
A csaphoz lehet szerelőt hívni, bútort meg lehet venni egyben is, nemcsak lapra szerelten.
# 9
És akkor a te szád itt mekkora?
Raktam már jysk-eset és ikeásat is, ha nem hibásan gyártott akkor nincs baj, ha van valami kisebb hiba, na akkor van gáz is.
De egyáltalán nem akkora történet, hogy itt szakértsél
#10:
Ki mondta, hogy vedd magadra, hülye tyúk...
Nem gáz, de legyen férfi vagy nő én azért furcsállom ha az ikeás cucc nem megy, elég sokmindent raktam már össze onnan, és a nagyon nagy nehéz darabok kivételével mind ment egyedül.
A csap, hát, arra inkább azért hívnék hozzáértőt, mert nem szeretnék elrontani valamit és árvizet okozni. Jó, egy flexibilis csövet vagy tömítést kicserélek, de a többit inkább másra bíznám.
35/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!