Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy férfi nem tud...

Gáz, ha egy férfi nem tud egyedül összeszerelni egy IKEA-s bútort, vagy megjavítani egy elromlott csapot?

Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

Férfi vagyok, raktam már össze lapra szerelt bútort, csak nem épp IKEA-st.

Csapot is szereltem már.

Ezek után mondom:

Szerintem nem gáz.

Nem vagyunk egyformák. Van, aki művészlélek, van, aki szórakozott tudós típus. A lényeg, hogy a saját szakmájában jó legyen, tisztességesen dolgozzon, emellett szeresse a feleségét és a gyerekeit.

A csaphoz lehet szerelőt hívni, bútort meg lehet venni egyben is, nemcsak lapra szerelten.

2019. júl. 1. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Nem, általában az van, hogy amire valaki képes, más meg nem, az gáz, amire maga sem képes, az nem gáz.
2019. júl. 1. 21:14
 13/17 anonim ***** válasza:

# 9

És akkor a te szád itt mekkora?

Raktam már jysk-eset és ikeásat is, ha nem hibásan gyártott akkor nincs baj, ha van valami kisebb hiba, na akkor van gáz is.

De egyáltalán nem akkora történet, hogy itt szakértsél

2019. júl. 1. 21:16
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

#10:

Ki mondta, hogy vedd magadra, hülye tyúk...

2019. júl. 1. 21:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen az, en ezt mind tudom.😎
2019. júl. 1. 21:32
 16/17 anonim ***** válasza:
A villanykörte csere azért megy?
2019. júl. 2. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem gáz, de legyen férfi vagy nő én azért furcsállom ha az ikeás cucc nem megy, elég sokmindent raktam már össze onnan, és a nagyon nagy nehéz darabok kivételével mind ment egyedül.

A csap, hát, arra inkább azért hívnék hozzáértőt, mert nem szeretnék elrontani valamit és árvizet okozni. Jó, egy flexibilis csövet vagy tömítést kicserélek, de a többit inkább másra bíznám.

35/n

2019. júl. 2. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!