Az ilyen vörös haj mű benyomást kelt szerintetek?
Alapból gesztenyebarna a hajszinem, pár éve enyhén szőkítve volt ombre stílusban, eddig sosem festettem.
Szolid a stílusom,nem vagyok oda a mű dolgokért, sem öltözködésben sem sminkben. Ám ez a hajszin már régóta tetszik és eljátszottam a gondolattal, hogy nekem jól állna-e és kipróbáltam színező formájában. Nagyon tetszik, a zöld szememhez szerintem passzol, bár kétséges, hogy tartós festék formájában bevállalnám e.
Régebb olvastam hasonló sztereotípiát,hogy a festett vörösek csak feltűnősködni akarnak és mű hatást kelt a viselőjén.
Elsősorban magamnak szeretnèk tetszeni és e szerint viselni bármit is... ám kíváncsi vágyok valójában ezt gondolják az emberek?
Ilyen színről van szó:
[link] (icipicit sötétebb)
21n
Szerintem ennek nincs nagyon mű hatása. Az inkább a rikitó pirosnak van.
És nekem tetszik ez a haj.
22 éves elmúltam. Mivel imádom a metált és a rock zenét meg ezt az egész stílust, így nem üt el a stílusomtól az élénkpiros haj. Írd be Google-ba: Syoss ragyogó vörös. Olyan színű a hajam és mióta ilyenre van festve végre elmúlt a gyakori hajszín változtatásom. Zöld a szemem, fehér a bőröm és így is jól áll a szín. Másoknak is tetszik rajtam, persze eleinte kaptam hideget-meleget, de csak mert erős változás volt ez a natúr természetes világosbarna hajam után. :D Ha nem a tél típusba tartozol kerüld a sötét színeket, beleértve a sötét vöröst. Világos a bőröm, enyhén szeplős is vagyok és zöldes-rezes a szemem és inkább a világos-élénk színek állnak nekem jól, mint pl a szőke, világosbarna és világosabb vörös árnyalatok.
Remélem tudtam segíteni. :) Fiatal vagy, merj változtatni.
Köszönöm a válaszokat!:)
Elég világos a bőröm, de nem az a túl, hófehérke hatású.
Mi számít műnek? Az nyilvánvaló lesz bárkinek, hogy nem eredeti szín. Ha így nézzük, bármi mű. De ha nem rikító, vagy üt el nagyon színben az eredetitől, akkor szolid stílusba beleillik. A képen levők szerintem szép, visszafogott színek.
A lényeget leírtad, magadnak akarsz vele tetszeni, és ez így van jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!