Valami baj lehet velem amiért nekem egyáltalán nem jönnek be a kigyúrt pasik?
Szóval így elgondolkoztam pár napja és észre vettem, hogy pl bármelyik közösségi oldalra ha egy izmos pasi kitesz egy képet magáról, szószerint minden lány odáig van érte, engem kivéve.
Nemis tudom engem valahogy jobban letud nyűgözni egy átlagos fiú, és számomra inkább az arc, és az intelligencia a lényeg.
Főleg, hogy a legtöbb ilyen fiú elképesztően nagyképű és ez irritál.
Érdekelne, hogy ti hogy vagytok ezzel:)
16/L
Nekem se tetszettek sose, kifejezetten visszataszítónak érzem őket. Már pl egy focista teste sem tetszik. Engem sosem zavart, hogy nem az tetszik, ami az átlagnak, meg sosem kezdtem sikítozni, hogy 'láttad milyen jó pasi, milyen feneke van' , az ilyesmitől a hideg ráz ki.
27N
nem a kigyúrt az ideálod, nincs ezzel baj
ez olyan, hogy sok srácnak sem jönnek be a tipikus "szépségek"
mind2 nemnél meg van ez a dolog, nem baj
#3: Én is ugyanilyen vagyok. Nekem sem tetszenek a kigyúrt férfiak. Párom is àtlagos testalkatú szerencsére.
Semmi baj nincs ezzel. Mindenkinek más tetszik. Ahogy a férfiak közül is van akinek a nagyon vékony nő tetszik, másnak meg a teltebb.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!