Az emberek miért ilyen irigyek rám? 23 évesen van házam, autóm, amiért keményen megdolgoztam.
Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 11:48
1/27 anonim válasza:
Nem vagyok rád irigy, remélem most már megnyugodtál.
3/27 A kérdező kommentje:
Így mostmár igen. Megnyugodtam.
2019. ápr. 26. 11:58
4/27 anonim válasza:
"Az emberek" sok mindenkire irigyek, akiknek több levesbe aprítani való van, mint nekik - persze a munkát és az áldozatot mögötte általában nem látják, csak az eredményt.
5/27 anonim válasza:
Miért zavarnak az irigyek? Inkább 10 irigyed legyen, mint 1 sajnálód?
6/27 A kérdező kommentje:
Igen. Csinálják utánam. Három éve dolgozo.
2019. ápr. 26. 12:00
7/27 anonim válasza:
Ez mióta politika?
Vagy csak szimplán provokációnak szántad?
8/27 anonim válasza:
Nyilván csak trollkodik a kérdező vagy ekkora lúzer, de ezt amúgy sem nehéz utána csinálni, én ma tudnék venni egy kisebb házat (vidéken egész nagyot) meg egy kocsit annyi pénzem van a bankban. Ehelyett busszal járok és albérletben lakom, mert nekem ez éri meg. Most akkor rám is irigy mindenki? :-D
9/27 A kérdező kommentje:
23 évesen? Hogyan?
2019. ápr. 26. 12:09
10/27 anonim válasza:
Köszönjük, mivel biztos, hogy keményen megdolgoztál érte 23 évesen, így teljesen megnyugodtam...😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!