Egy ismerősöm már vagy 12 éve elvált, és azóta sincs kapcsolata, de a családja szerint sem nőzik, mindig utalnak rá a facen is, hogy bárcsak nővel fotózkodna a kocsija helyett! Nagy néha lájkolja a csajok képeit max és kész. Problem?
Szerintem a baj az ön készülékében van
Miert keressen fel orvost ha neki igy ez oke? Mert neked szurja a szemed?
Nekem nem szúrja a szemem mert így legalább több nő jut nekünk férfiaknak! De a családja,anyucija aggódik érte,hogy nincs mellete senki.
A másik meg az,ha van egy tip top háziasszony mellette és a háznál akivel megbecsülik egymást minden téren,akkor nem lennének elhanyagoltak!
Ne jelentsük már azt ki,hogy az a helyes meg a menő,hogy egyedül éljük le az életünket! Oké..kell néha a magány az egyedüllét, de a 12,13 év az feltünöen sok! Ott valami bibi van amin változtatni kell!
Itt a környezetemben több ilyen is van:
- egyikük aszexuális, mégsem gúnyolják, megérinteni sem lehet
- én pl. szexbabát vettem nagyon jól pótolja a nőket és nem guminő. Eleget szexeltem már élő nővel, sok büdös is van közöttük, meg nyafognak csak a baj van velük
- egy 26 éves haverom nagyon akar ismerkedni, mégsem megy neki
Ahány ember, annyi sors és annyi féle személyiség.
Mintha magamat látnám, kicsit. Én ugyan most, bő évvel a kérdés kiírása után is "csak" 48 vagyok és nem 12 hanem 7 éve vagyok egyedül.
A helyzet a következő: sosem voltam egy Casanova meg Don Juan csajozógép. Sőt, kifejezetten nehezemre is esik felvenni "üzemmód" gyanánt ezt a csajozós manírt.
7 évvel ezelőtt egy 15 éves kapcsolat után hagyott el a párom. A nagy piálós depizés nekem kb fél évig tartott, majd készen éreztem magamat az újabb kapcsolatra. El is kezdtem ismerkedni, korrekt normális hozzáállással. Aztán a tapasztalat a következő volt: sikerült bevonzanom sajnos egy olyat, aki még viselkedni sem tudott (pl a szórakozóhely előtt kiszállt a kocsiból és ment be, meg sem várva, rájátszott, hogy nincs nála pénz, mindenki előtt beégetett), aztán jöttek a kötekedők, akiknek semmi sem volt jó, a drámás hisztikirálynők, akik azt hitték, hogy a játszmázással majd manipulálni fognak tudni. Lényeg az, hogy pár éve elengedtem ez az "ismerkedni akarást".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!