Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy ismerősöm már vagy 12 éve...

Egy ismerősöm már vagy 12 éve elvált, és azóta sincs kapcsolata, de a családja szerint sem nőzik, mindig utalnak rá a facen is, hogy bárcsak nővel fotózkodna a kocsija helyett! Nagy néha lájkolja a csajok képeit max és kész. Problem?

Figyelt kérdés
Olyan fura csávó, mint egy földönkívüli! És közel 50 éves!
2019. jún. 25. 22:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Fogd már fel, hogy nem mindenki te vagy, ne magadból induljál már ki, van akinek az jut igen, nem látsz bele az ő életébe, gondolkodásába, szexuális pszichéjébe, csalódásaiba, komplexusaiba stb. Foglalkozz a saját életeddel.
2019. jún. 25. 23:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Ez így van! Beteg ember pszichéjébe nem látok bele! Én csak egy nulla vagyok, nem doki!Éppen ezért keressen fel egy orvost aki segíteni tudna neki mert ez az ő érdeke!
2019. jún. 25. 23:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a baj az ön készülékében van

Miert keressen fel orvost ha neki igy ez oke? Mert neked szurja a szemed?

2019. jún. 26. 00:14
 14/19 A kérdező kommentje:

Nekem nem szúrja a szemem mert így legalább több nő jut nekünk férfiaknak! De a családja,anyucija aggódik érte,hogy nincs mellete senki.

A másik meg az,ha van egy tip top háziasszony mellette és a háznál akivel megbecsülik egymást minden téren,akkor nem lennének elhanyagoltak!

Ne jelentsük már azt ki,hogy az a helyes meg a menő,hogy egyedül éljük le az életünket! Oké..kell néha a magány az egyedüllét, de a 12,13 év az feltünöen sok! Ott valami bibi van amin változtatni kell!

2019. jún. 26. 02:08
 15/19 anonim ***** válasza:
Jo en feldadom...
2019. jún. 26. 08:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Tudod, mi a legfőbb különbség kettőtök között? Ő egy érett férfi, túl egy elköteleződésen, aki a maga dolgával törődik és azt csinálja, amit élvez. A te életed még 35 éves fejjel is a farkad körül forog és úgy véled, hogy a nők csak azért léteznek, hogy téged kiszolgáljanak az ágyban. A mondataid alapján agyilag 15 éves szinten rekedtél, de nyugodtan ítélj csak el másokat olyasmi alapján, amihez semmi közöd, ha ettől érzed magadat machonak.
2019. jún. 26. 19:28
 17/19 anonim ***** válasza:

Itt a környezetemben több ilyen is van:

- egyikük aszexuális, mégsem gúnyolják, megérinteni sem lehet

- én pl. szexbabát vettem nagyon jól pótolja a nőket és nem guminő. Eleget szexeltem már élő nővel, sok büdös is van közöttük, meg nyafognak csak a baj van velük

- egy 26 éves haverom nagyon akar ismerkedni, mégsem megy neki

2019. jún. 27. 13:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Minden ember asszony nélkül félember csupán! ;)
2019. júl. 11. 06:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Ahány ember, annyi sors és annyi féle személyiség.

Mintha magamat látnám, kicsit. Én ugyan most, bő évvel a kérdés kiírása után is "csak" 48 vagyok és nem 12 hanem 7 éve vagyok egyedül.

A helyzet a következő: sosem voltam egy Casanova meg Don Juan csajozógép. Sőt, kifejezetten nehezemre is esik felvenni "üzemmód" gyanánt ezt a csajozós manírt.

7 évvel ezelőtt egy 15 éves kapcsolat után hagyott el a párom. A nagy piálós depizés nekem kb fél évig tartott, majd készen éreztem magamat az újabb kapcsolatra. El is kezdtem ismerkedni, korrekt normális hozzáállással. Aztán a tapasztalat a következő volt: sikerült bevonzanom sajnos egy olyat, aki még viselkedni sem tudott (pl a szórakozóhely előtt kiszállt a kocsiból és ment be, meg sem várva, rájátszott, hogy nincs nála pénz, mindenki előtt beégetett), aztán jöttek a kötekedők, akiknek semmi sem volt jó, a drámás hisztikirálynők, akik azt hitték, hogy a játszmázással majd manipulálni fognak tudni. Lényeg az, hogy pár éve elengedtem ez az "ismerkedni akarást".

2020. aug. 16. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!