Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki kap képet egy szép farokról és nem háborodik fel? Hanem megnézi és kész.
Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 07:16
1/20 anonim válasza:
Nem szoktam felháborodni
De ugyanúgy szánalmasnak tartom a farok küldözgetőket
Akik azt hiszik hogy majd így találnak nőt
Mert az gondolják hogy csak az számít h mi van a gatyájukban
24N
2/20 anonim válasza:
Én nem nézem meg,nem vagyok szemérmes,de ha nem kértem akkor nehogy már...Ha kíváncsi vagyok rá akkor a neten bármennyit találok.
3/20 anonim válasza:
Sosem nézem meg,mert nem érdekel idegen emberek farka, amúgy is nagyon utálom ezt az önkéntes farokmutogatást. Néhányan akkora idióták! Nem jönnek rá, hogy nem ájulunk el egy f...sz látványától, ettől azért sokkal több kell. Maga az ember, a jelleme, a teste...többi része,stb. Ha nekem valaki egyből a farkával, pláne a méretével jön, az eleve felejtős, pedig nem vagyok prüd...nagyon nem! L.
4/20 anonim válasza:
Nem szoktam megnézni,így fel se háborodok. Max nagyon szánom a szerencsétlen balfácánt.
5/20 anonim válasza:
Én megszoktam. Nincs ebbe semmi. :D
6/20 anonim válasza:
Ilyen , amikor a szatír felháborodik, hogy tessék már megnézni a farkát, ha már ennyit bajlódott a mutogatásával.
9/20 anonim válasza:
Meg szoktam nézni, és véleményt is mondok róla szívesen.
10/20 anonim válasza:
Nem felháborodni szoktam, hanem lementeni egy albumba és arra masztizni estenként.😆
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!