Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki kap képet egy szép farokról és nem háborodik fel? Hanem megnézi és kész.
Figyelt kérdés
2018. aug. 12. 07:16
11/20 anonim válasza:
Én sem szoktam felháborodni, vannak időnként jó képek is!
12/20 anonim válasza:
Én férfi vagyok én egy csajtól kaptam popsi, punci és mell mutogatós képet megnéztem meg tetszett is amit làttam én küldtem vissza farkamról merev állapotban a csaj erre azt írta hogy jó nagy ebbe belelehet ülni
13/20 anonim válasza:
Fel nem háborodnék, mert elég nagy vagyok már ehhez. Ha kéretlenül küldi, max. nem értem miért, és húznék egy újabb strigulát a "farokmutagatók, csak úgy" című listámra. Ha én kérem, akkor meg persze, hogy nem akadok ki ezen. :) Igaza volt itt egy előttem hozzászólónak, hogy a férfiak azt hiszik, hogy egy farok látvanya minden nőt benedvesít. Pedig tévednek, annál azért több kell. Ha ez megvan, akkor a farka is fog tetszeni. Önmagában olyan csak, mint egy dísz a polcon. Jól néz ki ... vagy nem és ennyi. Vágykeltéshez kevés (ha az volt a cél), legalábbis nekem.
14/20 anonim válasza:
Én nem háborodok fel, ha jó, jöhet. 19/L
15/20 anonim válasza:
13-as, a férfiak nem hiszik, a fiúcskák hiszik🤭😉
16/20 anonim válasza:
Én nagyon szeretek ilyen képeket nézni. Igény szerint véleményezem is szívesen.
20/L
17/20 anonim válasza:
Csatlakozom a 13-as válaszolóhoz.
Nem háborodok fel, de önmagában egy farok látványától nem fogok felizgulni.
19/20 anonim válasza:
Én nem háborodom fel csak nem értem miért kell, kapcsolatban persze más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!