Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha aránytalanul kisebb a...

Ha aránytalanul kisebb a mellem a testemhez képest akkor nem fogok tetszeni senkinek?

Figyelt kérdés

Túl széles a vállam a derekam sem vékony és fenékben sem vagyok jó. Ez nagy hátrány? Az arcom sem mondható szépnek.

A férfiak az arányos testet szeretik de a mellem már nem fog tovább nôni.

Így nem fogok tetszeni senkinek?

2019. jún. 23. 14:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%
Hidd el, hogy van olyan, akinek kifejezetten ez tetszik és olyan is van, akinek valami megtetszik benned és nem azt nézi, hogy a melled aránytalan a válladhoz képest. Olyan lehet, hogy neked megtetszik valaki, de neki te nem tetszel. Ez bármilyen testalkatnál előfordulhat és semmit nem tudsz tenni ellene.
2019. jún. 23. 16:43
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Nézd a jó oldalát, neked nem kell melltartókra kidobni egy csomó pénzt. Egyébként valószínű az első gyerek után még nőni fognak.
2019. jún. 23. 16:45
 23/30 anonim ***** válasza:
82%

Jártam ilyen nővel (mármint olyannal, aki utálta a saját testét). Nem mondhattam olyat, ami megváltoztathatta volna a véleményét magáról. Hiába mondtam hogy tetszik, nem hitte el. Állandóak voltak a kérdések, hogy tetszik -e nekem, miért vagyok vele, más nő sokkal szebb, jobbat kaphatnék, blabla. Egy ideig még aranyosnak tűnik ez, de aztán nagyon hamar fárasztóvá válik. Ha nem tetszett volna, nem vagyok vele. De addig fárasztott az önbizalomhiányával, hogy véget vetettem az egésznek.

Ha egy férfi azt mondja, hogy tetszik neked akkor azt ne firtasd, hanem örülj neki.

2019. jún. 23. 16:46
 24/30 A kérdező kommentje:
Rendben lehet túlreagálom, csak nem akarom hogy majd szégyenkezzenek miattam.
2019. jún. 23. 16:47
 25/30 anonim ***** válasza:

Ki szégyenkezik ?

Az a hülye aki ennyi hiszti után szoba áll veled? Hidd el ha ezt a színjátékot elobe is eltolódott akkor meg a kutya se marad meg melletted.

2019. jún. 23. 17:14
 26/30 anonim ***** válasza:

Muszáj ezt a kérdés minden nap kiírni? Attól nem lesz ám nagyobb melled!

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9949..

2019. jún. 23. 17:16
 27/30 anonim ***** válasza:

Így van.

Feel the irony.

2019. jún. 23. 17:23
 28/30 anonim ***** válasza:
Szilikont bele!
2019. jún. 23. 19:17
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Szarjál sünt!
2019. jún. 23. 19:18
 30/30 anonim ***** válasza:

Hát a genetika az már csak ilyen. Van egy alapod, ebből kell kihoznod a maximumot. Például a fenék formáját izmok adják. Szóval popsira gyúrj! Azzal tudsz kompenzálni, nem is kicsit! 🙂

Nálad viszont most az a legkevésbé vonzó, hogy nem fogadod el magad, lenézed magadat, romokban az önbizalmad.

Ezek nem lebecsülendő dolgok!!!

Testi edzés mellett jó lenne, ha lelki edzést is csinálnál, önfejlesztést, önismeretet.

Asszertivitás nagyon jó kiindulópont. 🙂

Szóval amíg te nem fogadod el magad, addig mástól is csak ugyanezt várhatod el. Amíg nem szereted magadat, addig mástól sem várhatod el, hogy szeressenek.

Tudod te is, hogy milyen emberek a szimpatikusak neked, kivel barátkoznál, kivel ismerkednél szívesen. El tudod mondani, hogy ők hogyan csinálnak, hogyan cselekszebek, milyen motivációkkal. Nincs más dolgod, mint ezeket megcsinálnod! Legyél olyan, mint akit te akarsz barátodnak/lárodnak, és akkor lesz majd oárod, és lesznek barátaid! 🙂

2019. jún. 24. 02:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!