Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha aránytalanul kisebb a...

Ha aránytalanul kisebb a mellem a testemhez képest akkor nem fogok tetszeni senkinek?

Figyelt kérdés

Túl széles a vállam a derekam sem vékony és fenékben sem vagyok jó. Ez nagy hátrány? Az arcom sem mondható szépnek.

A férfiak az arányos testet szeretik de a mellem már nem fog tovább nôni.

Így nem fogok tetszeni senkinek?

2019. jún. 23. 14:42
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Hogy ne számítson? A férfiaknak igenis sokat számít a külcsíny.
2019. jún. 23. 15:29
 12/30 anonim ***** válasza:
0%

Nekem kifejezetten a kisebb mellek jönnek be.

Ennél többet kép nélkül ilyen leírásra nem tudok mondani.

2019. jún. 23. 15:32
 13/30 anonim ***** válasza:
31%

#9 normális férfi nem műanyagot akar markolászni.

Ha a szilikon és lapos mell között kell választani akkor inkább a valódi lapos.

Állitólag a nők se akarnak 20-as farkat...

2019. jún. 23. 15:38
 14/30 anonim ***** válasza:
#12! A nőknek is sokat számít a külsőség! Aztán meg panaszkodnak, hogy nem találták meg az "igazit"!
2019. jún. 23. 15:41
 15/30 anonim ***** válasza:
Azt azért ugye vágod,hogy egy szélesebb vállú nőnek sokkal jobban áll a kicsi mell mint a nagy.Nekem keskenyebb a csípőm, szélesebb a vállam és hatalmas C kosaras csöcsök van.De le akarom vetetni A-ra,mert úgy szebb.
2019. jún. 23. 15:49
 16/30 A kérdező kommentje:
16-os te most viccelsz? Nehogy ilyet csinálj! Nekem pont egy C kosaras mell állna jól, úgy lennék arányos. A kis mell keskeny vállakkal mutat jól, meg nagyobbnak is tűnik úgy.
2019. jún. 23. 16:03
 17/30 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, te viccelsz...

Mert hogy konkrétan senki nem irta hogy baj lenne, söt többen irtuk hogy a kisebb mell vonzó nekünk, te meg tovább akadékoskodsz....

2019. jún. 23. 16:15
 18/30 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, menj el dolgozni , és varrass fel még 2 luftballont. Attól biztos ízig-vérig nő leszel (cinizmus).

F

2019. jún. 23. 16:16
 19/30 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy a kicsi is vonzó de ha aránytalanul néz ki az összkép.

Mások ilyen mellekkel de keskeny vállakkal és vékonyabb derékkal jobban tetszenek a férfiaknak.

Nem akarok műtétet.

2019. jún. 23. 16:28
 20/30 anonim ***** válasza:
70%
Tehát egy csomó férfi elmondja, hogy a kicsi melleket szeretik, mire újból elmondod, hogy szerinted aránytalan vagy - patthelyzet.
2019. jún. 23. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!