Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mik a legfontosabb leckék az...

Mik a legfontosabb leckék az életben amiket saját károdon voltál kénytelen megtanulni?

Figyelt kérdés

2019. jún. 20. 22:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%

Nem mondanám, hogy mindent a saját káromon tanultam meg, mert (szerencsére) a dolgok többségénél elég hamar leesett a tanulság, szóval nem zuhantam meg tőlük vagy ilyesmi.

- Jól gondold meg, hogy kiket nevezel a barátaidnak.

- Vedd könnyedén az életet és ne hagyd, hogy felemésszen a stressz.

- A legfontosabb a teljes önállóság, aminek a legfontosabb alapja az anyagi jólét. Ha ez megvan, teljesen irányíthatod az életed. Ha nincs meg, sajnos sokszor másokra kell hagyatkoznod.

- A szerelem túlértékelt. Jó érzés és érdemes kiélvezni, de nem szabad ez alapján dönteni a dolgokban, mert úgyis elmúlik.

- Nincs örökké és az ígéreteket úgysem tartják be az emberek.

- Az emberek többsége csak nagyra nőtt gyerek és nem érett felnőtt. Ez alapján kell őket kezelni.

- Az emberek 99%-a felszínes. Nem érdemes velük törődni, mert érdekemberek.

Most ezek ugrottak be, biztos van még pár. Amit még hozzátennék a dolgokhoz, hogy elég durva az a szint, amit páran hoztak. A fenti nőket lenéző válaszokkal sem értek egyet, de nem érzitek kicsit gáznak, hogy amíg azok lepontozást kaptak, addig a felettem lévő válasz felpontozást? Lényegében a válaszoló félelmetesnek írja le azt, ha vele szembe megy az apátok és a papátok vagy tesótok. Komolyan... ezt felpontoztátok?

2019. jún. 21. 02:22
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra.

Kétszer kettő néha öt.

Mindig valami jobbat keresünk, így elszalasztjuk életünk nagy lehetőségét.

Minél többet engedünk be magunkba a világból, annál többet kapunk belőle vissza: legyen az akár szeretet, akár gyűlölet.

Az élet csupa beletörődés.

Nem esett messze az alma a fájától.

2019. jún. 21. 03:23
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Ne ragaszkodj egy adott életvitelhez. Ha tele a hócipőd, akkor igenis lépj tovább. Ne várd hogy magától megoldódjon a probléma.
2019. jún. 21. 06:22
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
“Vedd meg, én majd utólag kifizetem!”
2019. jún. 21. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:
82%

Állj ki magadért, illetőleg igenis csináld azt, amit Te szeretnél és ne mindig csak azt, amit a felmenőd/tanárod/akárki elvár!

Ne nézd le annyira magad!

Ha valamiben kicsit gyengébb is vagy, lehet, képes vagy rajta változtatni!

Koncentrálj!

Ha valami rossz, igenis merj továbblépni!

2019. jún. 21. 11:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Inkább mi lenne részemről: a határozottság, az önbizalom, és az, hogy ne hagyjam magamat befolyásolni.
2019. jún. 21. 14:43
 17/18 Mihago ***** válasza:
23%
Igen szánalmas, ahogy a nőket kritizáló válaszokat törlitek. Majd így biztos belátjuk, hogy nincs igazunk, és amit tapasztaltunk, mind tévedés.
2019. jún. 21. 15:16
 18/18 anonim ***** válasza:
77%
Ha fáj a fejem nem gyógyszert dobok be, hanem megoldom a probléma gyökerét. Ha nem tudok aludni, nem gyógyszert dobok be, hanem megoldom a probléma gyökerét. Ha rossz a kedvem, nem hangulatjavító gyógyszer dobok be, hanem megoldom a probléma gyökerét.
2019. jún. 21. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!