Van itt olyan ember rajtam kívül, aki ebben fülledt időben semmit nem alszik akár napok óta és ha le is fekszik, azt érzi, hogy iszonyatosan zakatol a szíve, bármennyire is fáradt?
Én, 3 évvel ezelőtt, még a klíma előtt.
Zajos helyen lakom, képtelenség nyitott ablak mellett aludni. Ezzel együtt fény is van, ha csak résnyire húzom le a redőnyt, már zavar a fény, de a levegő már nem jön be, csak a zaj (tapasztalat, pedig kereszthuzatra alkalmas lakás).
Nálunk amúgy reggel 5-re se hűl le kint alaposan. Korán kelek, kereszthuzat van, amíg készülődök és alig hűl.
Én, ha 28-30 fok van a lakásban, akkor álmos vagyok alacsony vérnyomással, de az alvás nem megy.
A klímának a bekerülési költsége igen magas, egy jó készülék, jó szerelővel.
Nekem alapból alacsony a villanyszámlám, LED-del világítok, de csak ott, ahol vagyok, utálom a mesterséges fényárt, laptopom van, alacsony hőfokon mosok. Tavaly már egész nyáron klímáztam, a villanyszámlám alacsony maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!