Az alzás zöld békateknősféreg csak engem zavar?
El sem hiszem, pont így vagyok!!! Annyira utálom azt a taknyot
Főleg mikor mondja hogy: alza pont huuu😠😠😠
Apám is csak úgy hívja, hogy zöld g*ci:D
Mégis beszélsz róla, és az Alzát reklámozod vele. A negatív reklám is reklám, és erre építenek. Idegesítő, de beszélnek róla = ingyen reklám.
Pontosan bejött az a pszichológiai hatás amivel megtervezték a reklámkampányt, és ékes példája vagy annak, aki bedőlt neki, mert beszélsz róla.
#3: Hitlernél ez miért nem működik? Annyit reklámozzák a holokausztot, hogy csoda, hogy nem tört ki megint.
A joghurtos gyereknél volt felháborodás, pedig azt mindenki tévében nézte, ezek szerint sokan néznek tv-t, én meg csak a hülye youtube-ot nézném, de itt is le kell némítanom a sok reklámot.
Amúgy űrlény az, volt neki lebegő csészealja is.
Amúgy ritka primitív egy kérdés.
Engem a provident reklámok és társai sokkal jobban idegesítenek, de azért agyvérzést nem kapok tőlük, mert alapjáraton nem nagyon nézek tévét.
Húúúúbasszus, legszívesebben kihajítanám a tévét, amikor meghallom.
(Hálistennek hamarosan saját házunk lesz a párommal, ahol végre nem lesz bekötve tévé, és nem kell ilyen förtelmeket látni/hallani, alig várom.)
Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!