Miért ezzel a karakterrel vert meg a sors?
"Az köztudott, hogy a karakterünk 3 éves korra alakul ki"
ENNEK ELLENÉRE ez a köztudás nem igaz!
Az ember alapvetöen tud változni akár 30-40 évesen is, ha Ö MAGA akarja!
NE nök lapja meg hasonlókból szedj "pszichológiai" ismereteket, mert ezek nagy része hamis, nincs köze a valósághoz!
SOkkal értelmesebb, ha egyrészt keresel egy jó pszichológust, másrészt meg elkezded magad fejleszteni pozitív irányba!
"Hát akkor én személyiség zavaros vagyok"
Fogalmad sincs, mint jelent a személyiségzavar!
A kérdésed alapján inkább tudtalan vagy, kezdj el infókat gyüjteni, de tudományos oldalakról, ne bulvárlapokból meg hasonló szenzációhajhász forrásokból.
Holtáig tanul az ember, ennek a folyamatnak csak akkor lesz vége ha meghalsz.
Szerintem itt az akarattal meg a felfogással lehet némi baj HA csak tényleg azzal van gond amit leírtál.
Ha folyamatosan sujkolod magad hogy szerencsétlen vagy és tehetetlen, akkor semmi nem fog változni, de ha azt mondod, hogy "igenis értékes vagyok és minden nap odateszem magam", és ezt el is hiszed (és persze így is éled a mindennapjaid) nem pedig csak kimondod, akkor várható pozitív változás.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!