Hogyan bírja kb. fél Magyarország egy életen át, hogy
nincs semmi előrelépési lehetőség?
Mi köze a barátnőnek a karrierhez? Szegény egyetemistaként több kapcsolatom is volt. Most, 29 évesen egy tök új Mercedest vásárlok, oda utazom, ahova szeretnék, és nincs barátnőm.
2019. jún. 11. 09:46
Úgy gyűjtenek erőt, hogy nem itt siránkoznak, hanem mennek és teszik a dolgukat.
2019. jún. 11. 09:59
Szerintem más külföldi országokban sem feltétlen rózsásabb a helyzet. Esetleg néhányban rózsásabb.
Egyébként pont ugyanazon szoktam gondolkozni, mint Te. :(
2019. jún. 11. 10:03
Mindenkinek van előrelépési lehetősége, csak a kulcs az, hogy saját magának kell (tudásban és képességekben) előrelépni, nem pedig várni azt, hogy majd valaki tálcán átnyújtja a stafétabotot.
Hihetetlen, hogy az internet micsoda tudás tárháza, a legtöbb ember pedig csak szórakozásra meg sorozatnézésre használja, miközben "reménytelenül" éli a saját életét...
2019. jún. 11. 10:28
Szerinted a párkapcsolat havi előfizetéses rendszerben működik?
2019. jún. 11. 10:28
6/12 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül, de nyilván valamit fel kell tudnom mutatni egy lánynak, hogy meg tudjam szerezni. Sajnos a tetszel nekem, és a szeretlek ehhez nagyon kevés.
Ha ez úgy működne, ahogy itt egyesek vázolják, nem lenne rossz. ;)
2019. jún. 11. 11:05
A jelenlegi kormány miatt van minden.
Sok "okos" embernek (kb 2 millió) jó az alacsony fizetéseken tengődés , a magas munkaidő és rossz munkakörülmények szintén.
Aki nem akarja tönkre tenni az életét az húzz innen.
2019. jún. 11. 11:09
Azért nem kell túltolni az önsajnálatot. Születésem óta Magyarországon élek, de messze nem az a jellemző, hogy az emberek nyomorognak és épp, hogy ki tudják fizetni a kaját és a rezsit havonta, sőt... Egy átlag hétvégén (szóval nem ünnepnapon, nyaralós időszakban) is foglalás kell még egy utolsó, országút menti étterembe is, hogy legyen helye az embernek. Nyáron sorra pakolják ki a bőven átlag színvonalon élő emberek is minden létező közösségi oldalra a tengerparton, pálmafák alatt, koktéllal pózolós fotókat. Hosszú hétvégéken tömve van a létező összes szálloda. Még a tinik között is alig látni olyat, akinek ne a legújabb iphone lenne a kezében. Persze jó érzés sajnálni magunkat, de a pofám leszakad, mikor valakinek háza van, ivóvízben zuhanyzik, bármikor elérhető számára az internet, van áram, fűtés, légkondi, hűtő, sütő a házában és úgy sír, ahogy még az utolsó afrikai sárkunyhóban élő 15 fős család sem.
2019. jún. 11. 11:29
Én több éve nem tudtam elmenni nyaralni ahogy az ismerőseim sem.
A magas árak mellett az alacsony fizetésekkel nem is lehetséges.
Tessék, itt egy cikk arról hogy óriási a szegénység Magyarországon:
[link]
Aki nem hiszi el járjon utána ne csak a gazdag ismerőseivel dicsekedjen !!
2019. jún. 11. 12:31
Kapcsolódó kérdések: