Van más lehetőségem a koleszen kívül?
Sziasztok. Nos, az a helyzet, hogy a családom szlovákián éll, de én jövöre középsulis leszek és el szeretnék menni Budapestre. Az a gond, hogy még nem vagyok felnőtt, tehát olyan iskola kell ahol lakhatok is. Csak a kolesz a lehetőség? Vagy van más is?
Az a gondom a kolesszel, hogy a mostani sulimban nem jövök ki túl jól az osztálytársaimmal, és nagyon félek, hogy idegen országban rossz helyre kerülök, és esetleg nem jonnék jól ki a szobatársaimmal, és hát nem akarom újabb 4-5 évet tönkretenni az életemből azzal, hogy újra visszakerüljek abba amiben vagyok (monotonok a napjaim, nincsenek barátaim, minden nap egy kínszenvedés és nem nagyon beszélgetnek velem az osztályban).
Tehát van lehetőségem a koleszen kívül?
18 alatt is lakhatsz albérletben, ha anyád nevén van a szerződés, és fizet.
Más nem nagyon...hacsak nincs valami határon túliaknak való program, de arról a magyar külügyminisztériumnak írj e-mailt.
Beköltözéskor 1 havi lakbér + havi lakbér kaucióként. Ez már 50X3 ha csak szobát bérelsz, ha lakást, az minimum 150X3 és plusz rezsi, tudod a számlák.
És akkor még bérlet, kaja, telefon, könyvek, takarítószerek,... 700+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!