Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi az esély, hogy élnek?...

Mennyi az esély, hogy élnek? Illetve szerintetek mi lehet az igazság? (eltűntek)

Figyelt kérdés

Tudom, több kérdés van az oldalon a témában, de nagyon elgondolkodtató ak ezek a rejtélyes eltűnések...

Till Tamás

Ackermann Dávid

Döbröntei Máté

Strehó Gergő (mondjuk őt szinte biztosan megölték...)

Vagy Maddie McCann...

Hirtelen ők jutottak eszembe.

Szinte minden cikket olvastam a témával kapcsolatban.

Szerintetek kivel mi történhetett valójában?

És vajon előkerülhetnek-e még, akár élve, vagy rosszabb esetben már nem élve?

2019. jún. 10. 17:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Erről az esetről nem hallottam még, rákerestem. De képek alapján az ő bátyja se tűnik mentálisan épnek :S

És JonBené testvére is elég fura....

2019. jún. 11. 13:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, a Jamison család eltűnése is abban a sorozatban volt. Amikor a film készült, még nem tudták, mi történt velük. Bizarr eset volt a hátrahagyott, lezárt autóval, benne a kutyával, meg a rengeteg pénzzel az ülés alatt, és minden ottmaradt iratukkal. A kislányt nagyon sajnáltam.
2019. jún. 11. 14:25
 13/14 anonim ***** válasza:
12: Köszi, majd megkeresem és megnézem.
2019. jún. 11. 16:21
 14/14 anonim válasza:

Szegény Maddie-t szerintem az altatóorvos anyja ölhette meg (véletlenül), túladagolhatta a hiperaktív kislánynak szánt nyugtató/altatószert. Az ügyben eljáró volt portugál főnyomozó erről könyvet is írt, nem véletlen,hogy őt elpaterolták, szerintem beletrafált az igazságba.

Nem véletlenül került a szülők környezetében igen sok személy(emlékeim szerint ők maguk is) arguido státuszba, ami egyedülálló jogállás,csak a portugál jogban létezik, sem a kontinentálisban, sem az angolszászban nem: azt jelöli,ha valaki több,mint tanúként kerül a rendőrség látókörébe, a rendőrség feltételez valamilyen kapcsolatot a bűntényhez kötödően, de még nem gyanúsított. Nem szeretne senki arguido/arguida lenni, az biztos.

Portugál felsőfokúra készülök többek között a portugál nyomozó könyvét olvasva, ő azt is felvetette,hogy a szülők a gyermek testét a helyi plébániában helyezték el egy időre, aminek a kulcsát a lelki segítséget nyújtani kívánó helyi paptól kapták meg.

2019. júl. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!