Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyi az esély, hogy élnek?...

Mennyi az esély, hogy élnek? Illetve szerintetek mi lehet az igazság? (eltűntek)

Figyelt kérdés

Tudom, több kérdés van az oldalon a témában, de nagyon elgondolkodtató ak ezek a rejtélyes eltűnések...

Till Tamás

Ackermann Dávid

Döbröntei Máté

Strehó Gergő (mondjuk őt szinte biztosan megölték...)

Vagy Maddie McCann...

Hirtelen ők jutottak eszembe.

Szinte minden cikket olvastam a témával kapcsolatban.

Szerintetek kivel mi történhetett valójában?

És vajon előkerülhetnek-e még, akár élve, vagy rosszabb esetben már nem élve?

2019. jún. 10. 17:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Maddie szerintem nem él, és a szülei tudjak, hogy mi történt. Szerintem nem tűnt el, valami baleset érhette.
2019. jún. 10. 17:48
 2/14 anonim ***** válasza:

Nagyon minimális az esélye annak, hogy élve előkerülnek. A kis Till Tamás szinte biztosan bűncselekmény áldozata lett. Egy kisgyerek nem megy világgá, ha pedig elrabolták volna, akkor sztem már megtalálták volna.

Dávid és Máté esetében talán van ezreléknyi esély, hogy élve előkerülnek, de sajnos sokkal valószínűbb, hogy halottak.

Szoktam nézni az Eltűnt című sorozatot, nagyon-nagyon ritka, hogy az eltűnt személy élve előkerül. Két ilyen eset volt a sorozatban, az egyikben az eltűnt nő szándékosan tűnt el a világ elől, egy farmon dolgozott, ahol nem ismerte senki, ő sem tudta, hogy keresik. 6 év után derült erre fény. De Magyarországon nem hiszem, hogy így, ennyi időre el lehetne bújni.

Egy másik élve előkerült esetben pedig a nő emlékezetkiesésben szenvedett, nem tudta magáról, hogy kicsoda, ezért nem ment haza. Ő utána is sokáig nyomoztak, míg végül egy bolt kameráján felismerték.

A többi esetben, már amelyiket azóta megoldották, szinte mindig bűncselekmény állt, vagy esetleg öngyilkosság.

Még a legbizarabb eltűnések esetén is, mint pl. a Jamison család eltűnése, a végén kiderült, hogy nem voltak sem UFÓ-k, sem más természetfeletti dolog a háttérben, mert 4 év kutatás után megtalálták a maradványaikat a hegyen. Valszeg ők is bűncselekmény áldozatai lettek.

2019. jún. 10. 18:05
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Maddie szerintem sem él, valami történt és a szülők keze tuti benne van. Nyitott ajtónál magukra hagyták a pici gyerekeiket, hogy kajálhassanak. Már csak emiatt börtönben lett volna a helyük.

Megtagadták az hazugságvizsgálót is. És az is felröppent, hogy be is gyógyszerezték a gyerekeket.

Gondatlanságból megölték, majd eltüntették a nyomokat.

A magyar eseteket nem ismerem.

2019. jún. 10. 18:06
 4/14 anonim ***** válasza:
22%
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket, hiszen átlag ember úgy sem fogja tudni mi történt, onnantól meg értelmetlen találgatni. HA meg tudnánk mi történt, akkor valószínűleg más is tudná és előkerültek volna.
2019. jún. 10. 18:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudhatja az átlagember, de attól még töprenghet rajta.

A Jamison család eltűnésén én is sokat töprengtem, az tényleg nagyon fura volt. Sokan találgatták a neten is, hogy mi történhetett velük, vajon élnek-e valahol, stb. ez természetes érdeklődés szerintem.

2019. jún. 10. 18:17
 6/14 A kérdező kommentje:

Nyilván nem itt akarok választ megoldatlan esetekre, inkább véleményekre vagyok kíváncsi.

És szerintem egyedül talán Döbröntei Máté lehet életben (talán, esetleg, de erre is kicsi az esély, de a többiekhez képest minimálisan több.)

Maddie esetében valóban már ott hibádzik a dolog, hogy ekkora gyerekeket egyedül hagynak, ez alapból gondatlanság.

Ackermann Dávid esetében meg a barátok, és a kedves barátnő is több, mint gyanús, valamit tudnak.

A csaj a VOLT palijával ment elől, Dávid meg leghátul... A srác nyomtalanul eltűnik, a telefonja megkerül egy csövesnél, az iratai egy padon... A barátok meg beszélnek össze-vissza. Ez nagyon nem kerek :S

2019. jún. 10. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, Ackermann Dávid esetében több mint gyanúsak a haverjai.
2019. jún. 10. 20:24
 8/14 anonim ***** válasza:

Én is nézem az Eltűnt c. dokusorozatot. A Jamison család története is abban a műsorban volt?

És szerintetek mi történhetett JonBené-vel? Őt mondjuk megölték, nem eltűnt, de akkor is nagyon zavaros a történet. Amikor megnéztem a 3 részes sorozatot róla, akkor még nem tudták, hogy ki volt a tettes.

2019. jún. 11. 09:12
 9/14 A kérdező kommentje:

Jó is, hogy felhoztad, róla is olvasgattam megint a napokban.

Van valami pasas, aki mostanában bevallotta, hogy ő volt, valami pedofil, de nekem az a cikk nagyon kamunak tűnik.

A tesós sztori sanszosabb...

2019. jún. 11. 09:23
 10/14 anonim ***** válasza:

JonBenét esetét én is akartam említeni. Olvastam, hogy a pasas vallott, de semmi érdemi információt nem írtak arról, hogy van-e bizonyítéka. Már korábban is magára vállalta hamisan valaki, de kis is derült, hogy nem az volt.

A tesó a leggyanúsabb, szülők pedig rendetraktak. Kicsit a jóval frissebb Ella Lee Bennett esetre emlékeztet az alapszituáció. Szerintem ott is erősen érezhető, hogy a kislányt jobban szerették. JonBenét családjában is ő volt a hercegnő.

2019. jún. 11. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!