Mit szeretn a srac?
Sziasztok!
Abban kernek segitseget,hogy elmondtam a sracnak, hogy tetszik es o azt mondta,hogy most arra van szuksege ,hogy bulizon es maradjunk baratok . Kesobb ram irt,hogy minden rendben van-e es miutan megirtam neki ,hogy csak azt szeretnem,hogy ugyan ugy baratok tudjunk maradni erre azt valaszolta :reszerol okes, szerinte ettol meg erosebb is lesz a kapcsolatunk megis a kovetkezo mondata az volt,hogy tisztazzuk neki nem csak baratsag!(Tudomasom szerint az egesz nyarat megszervezte elore es azt mondta most eppen azt erzi minden maximalisan mukodik amibe bele kezd.En ebbol arra kovetkeztetek,hogy mivel most eldontotte,hogy egesz nyaron bulizni szeretne,haverozni es most hirtelen megmondom neki,hogy tetszik bizonytalan lett es nem tudja mit szeretne.)
(A srac tobbszor vissza lett utasitva eloszor mondtam neki hogy nekem is tetszik.)
Konret kerdeseim:
-Lehetseges ,hogy most fuggetlen szeretne maradni es majd kesobb szeretne egy kapcsolatot?
-Talonban szeretne tartani?
-Nem tudja meg mit szeretne?
-Baratsag extrakkal?
"Az elozo baratnoi onbizalom hianyban szenvedtek.Elkepzelheto,hogy megremiti az,hogy nekem megvan a kello egom es hatarozott vagyok es tole fuggetlen ,mert miutan latta,hogy nem sirok utana hanem jol tudom erezni magamat elkezte duhitdni es ezutan irt ram"
Uramisten miket hordasz itt össze...
Te az a típusú ember vagy, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a világ, a többi ember nem is érző lélek csak egy robot és lesi minden kívánságod.
Ki nem szarja le, hogy te jól érzed magad nélküle? Ez dühítené? Szerintem inkább téged dühít az, hogy rögtön visszautasított.
Velem is történt ilyen. A csajnak mondtam, hogy nem. Komolyan mondom azóta szó szerint az ördöggel is lepaktálna csak azért, hogy engem elfelejtsen! Ráadásul nincs annál szórakoztatóbb, amikor látod, hogy milyen görcsös képet vág a képein, várja a lájkokat, eddig évente posztolt kétszer, most meg hirtelen félévente vagy 10-et (ebből is látszik milyen jól érzi magát...). Azokat, akiket eddig "leprimitívezett" most jópofizik nekik. Borzalom.
Szóval ha eddig visszafogott voltál, most hirtelen elkezdted feltűnően "jól érezni magad" az pont, hogy visszakézből oltári nagyot visszacsap!!!
Remélem ezeket okosan csinálod, nem úgy, mint ez a csaj, aki már-már közröhej tárgya lett!
Egyébként én is azt mondom, amit az előzők. Könnyű puncinak néz. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!