Nagyon félénk srác vagyok, ezért minden hétvégén megiszok 2 doboz sört, lesz hosszú távon bajom?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 30. 19:53
4/11 anonim válasza:
Dehogy lesz. Mégis mi bajod lenne??
Ha két-háromnaponta megiszol egy dobozzal, akkor se lesz. Még egészséges is a maga módján.
6/11 anonim válasza:
Ha valaki szerint a kérdezőnek hosszú távon neH lesz baja az idióta. Hosszú távon mindenkinek lesz baja.
7/11 anonim válasza:
úúúúh, masszív alkoholista, kényszerzubbonyos elvonóban a helyed!
Apám a te heti alkoholfogyasztásot kb 5-10szeresét fogyasztja el naponta. (igaz, ő a töményet se kíméli)
ennyi mennyiségtől semmi bajod nem lesz, viszont arra ügyelj hogy azért ne nagyon emelgesd az adagot, ha gondjaid vannak akkor azt ne piával old meg.
8/11 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy mi köze a kettőnek egymáshoz
9/11 anonim válasza:
Én, mikor nagyon mély ponton voltam, mindennap 3-4 db-ot benyomtam. Bajom annyi volt hogy meghíztam, nem tudtam rendesen gondolkodni, és függő lettem, nem éreztem jól magam sör nélkül. Hála mára ennek már 1 éve hogy letettem az alkoholt, de ennyi hogy ha hétvégente iszol, semmi bajod nem lesz az égvilágon.
10/11 anonymousreview60 válasza:
A hétvégi 2 sör nem segít a félénkségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!