Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt olyan ismerősöd, akiről...

Volt olyan ismerősöd, akiről már fiatal korában lehetett sejteni, hogy öngyilkos lesz, és tényleg az is lett?

Figyelt kérdés
Miből sejtettem, hogy az lesz?

2019. jún. 7. 20:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
10-es így lehet depresszióssá válni öregen... mert azt hiszed ezen 1-es szinten van a lét lényege... hát te tudod..
2019. jún. 7. 22:53
 12/15 anonim ***** válasza:
84%

Báttyám :(

Nem tudtuk megakadályozni pedig voltak előjelek...

2019. jún. 8. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
Volt egy lány, akit nem ismertem régóta, de elég hamar lejött, hogy depis és ilyesmik. A környezetében és a közös társaságban kb. senkinek sem esett le, hogy gond lesz. Aztán egyszer eltűnt egy időre mindenki szeme elől. Utána írt, hogy köszöni, hogy foglalkoztam vele egy kicsit. Másodszor próbált meg öngyilkos lenni. 17-18 volt.
2019. jún. 8. 02:27
 14/15 anonim ***** válasza:
54%

Osztálytársam, eleve egy morcos csajnak ismertem meg, aki mindig úgy beszélt, hogy "gyász, gyászkereszt, megdöglök" stb. Ezeken kívül ugyan 14 évesen ismertem meg, de már akkor nagyon sokat ivott(többször láttam őt totál k.o-n). Végül egyszer belekeveredtem vele nem is tudom hogy, egy mélyebb beszélgetésbe(pedig sose voltunk annyira nagyon jóban), amiben elmondta, hogy ő még általánosban megpróbálta felvágni az ereit, és a legjobb barátnője talált rá, és szerencsére időben kiértek a mentők, aztán gyermekpszichológus, stb. Aránylag jól megúszta.

Aztán valahogy 18. születésnapja előtt(azt hiszem 3 vagy 4 nap van köztünk) valahogy ismét mélyebb beszélgetésbe keveredtem vele ebben a témában, azt mondta, hogy egész életében annyi volt a célja, hogy elérje a 18-at, és aztán végezzen magával, már gyerekként eltervezte ezt, és hogy ez a "terv" 2 nap múlva fog lejárni a születésnapja éjféljén. Ekkor kezdtem el neki beszélni, hogy ne csináljon hülyeséget, meg hasonlók, és Hála Istennek nem tette meg, mert nem tudtam volna tovább úgy élni, hogy én ezt előre tudtam és nem szóltam erről senkinek. Azóta sokat változott, sokat fogyott, és másabb ember lett(persze az ivás és az egyebek megmaradtak), de remélem, hogy nem teszi meg ezt a baromságot. Egy ismerősöm már megtette...

2019. jún. 9. 01:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem
2021. júl. 13. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!