Miért érzem úgy hogy a Cartoon Network rossz hatással volt rám?
2007 környékén sokat néztem. De mindig is ugy éreztem hogy rossz hatással volt rám. Jelenleg visszanéztem ezeket és most is úgy érzem hogy ezek nem valók gyerekeknek.
Nézzétek meg , szerintetek is?

Legutóbb 2011 környékén voltak rajta élőszereplős dolgok.
Jelenleg meg szinte egész nap a Gumball, Tini titánok harcra fel megy. Kissé kihalt lett a csatorna , bár az okát nem tudom.

Nem ertem hogy lehet ilyen mesektol. Felni. Mondjuk en meg nagyon regen a retro mesek idejeben kezdtem nezni amikor. Meg angolul nyomtak de akkor meg kicsi voltam 😕😄😄 aztan magyar lett amik. Nekem. Megvannak a dexter, a gorcs ikrek, scoobie doo, jimmy neutron mar h az ottment de szerintem ott. Johnny bravo😄😄
De amuhy ezek szerintem tok jok voltak. Nickelodeonrol ne is beszeljunk mekkora jo mesek. Mentek színten z en idomben 😄 kenan es kel.hey arnold, macseb, fecaego tipegok 😄 szerintem ezekmar azotabiztos nem mennek.
L, 27

Family Guy is a cn-on volt '99-ben, két rész. Amúgy meg, én 5-6 évesen South Parkot néztem (lehalkítva odakapcsolt Anya, látta rajzfilm, aztán nézzem, mert mese, kiment mert fáradt volt és én meg hangosítottam, aztán néztem) mégsem káromkodok , sőt suliba meg melóhelyen mindig mondják, hogy eddig nem hallottak káromkodni.. aztán lásd, ilyen "gonosz" mesét is néztem. :)
21/F
Köszi amúgy a tippet, elkezdem megint nézni eme meséket. ;)

13 as vagyok.
14,.Na igen ez mar a korbol eredhet 😄😄😄 de ezek olyna sosem elfelejtheto mesek 🤗🤗

Inkább 2009 és 2014 között.
2018-ban adtak 5-7 rajzfilmet egy nap összesen. Iszonyú kevés !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!