Ez az időjárás ilyen rossz hatással van mindenkire?
Most jöttem haza, láttam az árokba egy autót. Láttam ahogy a mentősök egy biciklist látnak el az út szélén aki valószínűsítem elesett és beverte a fejét mert vérzett a homlokánál. De láttam egy nénit a szomszéd utcába aki sírt mert azt mondta tönkrement a gyümölcsös kertje a hó és a fagy közeli hőmérséklet miatt.
De ahogy olvasok közösségi médiában elég nagy a baj...van ahol áramszünet van, késik a vonat és a busz. Több baleset történt...
hát rám nincs :P
tök jó hangulatom volt hajnalban amikor kicsit megáztam, direkt vastagabb pulóvert vettem fel :)
de hallom én is kollégáktól, hogy mik voltak meg kinek milyen szar...
szerintem egy ónos eső rosszabb lett volna...
24F
Nem, nincs. Én ma eddig csak derűs emberekkel találkoztam.
Ugyanaz az idő akkor is, ha valaki idegbeteg és akkor is, ha nem az. Csak a saját életüket keserítik meg vele, az meg a hülyék sportja.
en egy nagyon meleg orszagban elek tobb evtizede. mit gondolsz mitol vagyok kifjezetten depresszios? a nyartol es a szaraz 45 fokos melegtol.
gyulolom a nyarat es a meleget viszont minden mast nagyon szeretek ebben az orszagban. en akkor kezdek "elni " amikor elmulik a nyar es jonnek a huvosebb idok.otthon is utaltam a nyarat. minden embernel mas az idojaras hatasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!