Ha írnék egy blogot a mindennapjaimról, amiben szerepel magánélet, munka, hogyan csináljam hogy ne legyek teljesen felismerhető?
Amúgy már azzal is nyertügyed van, hogy blogolni akarsz. Manapság senki nem olvas blogokat.
De a lényeg, hogy nem kell kiadni részleteket. Pontos helyszínek, nevek, túlzott részletek.
5: szerintem meg pont, hogy rengeteg embert érdekel a másik élete. Gondolj bele, hogy egy egyszerű beszélgetés miről szól? "Én" elmondom, hogy ez, meg ez, meg ez történt velem, de engem már nem érdekel, hogy "téged" érdekel-e, vagy sem. Viszont, ha van benne valami ízgi, akkor tuti, hogy érdekelni fog.
Kérdező: szerintem más névvel, nem a pontos helyet megjelölve írhatod a történetet, nem hinném, hogy egy pl.: iszapszentmotorospusztai lakos elmenne megnézni, hogy valóban van-e olyan üzlet pl.: Abcugfalván, mint amit írsz.
sajnos tényleg nem nagyon fogják olvasni.
régen én is csináltam énblogot, és senkit sem érdekelt.
ha jutubon, fészen alkotsz vmit sok képpel/videóval és csinos nő vagy, akkor talán.
Vagy ha találsz vmi nagyon érdekes témát. alapvetően a legtöbb embert semmi nem érdekli, főleg nem a másik problémai, vagy élete, kivéve ha vmi szaftos pletyka az.
"szerintem meg pont, hogy rengeteg embert érdekel a másik élete"
Igen, a VALAKIK élete. Azé, akit személyesen ismerek, vagy azé, aki híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!