Ti képesek vagytok elválasztani a munkahelyi érzéseiteket a magánélettől?
Régen úgy gondoltam, hogy nem baj, ha olyan munkám van, amit utálok, legyen az akármilyen rossz. A hobbik, a család, a barátok majd kárpótolnak.
Jelenleg ott tartok, hogy van egy olyan munkám, amit igazán utálok. Stresszes, fizikailag megterhelő, gyomorforgatóan gusztustalan néha. A fizetés nem rossz, de ez nem kárpótolja az előbb leírtakat.
Munka közben néha sírni tudnék, idegbeteg vagyok, nyugodtabb napokon csak unott.
Azt veszem észre, hogy a közöny és letargia, ami a munkahelyemen ural, az kezd átszivárogni a magánéletemre is. Az egész életem kezd befásulni.
Én simán, még ki sem léptem szinte az ajtón már el is felejtettem a munkát :)
A fönököm és a munkám is sz.r, stresszes.... de pont ezek miatt nem érdekel ha kirugnak(nem teszek semmit annak érdekébben hogy kirugjanak) nem idegeskedek ezen mint a kollegák.
A férjem visszont pont olyan volt mint te, aztán egy délután agyvérzést kapot a munkahelyén a wc ben. Ott hagyta. Itt nem keress olyan jól de jól érzi magát és a kollégáival meg a fönökével van most is ( karácsonyi bulin)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!