Hogy sikerült olyan babát elválasztani, aki nem cumizik, az ujját se szopja, viszont lelkesen cicizik, ez a cumija?
1 éves a kisfiam,nap közben kb 3x szopizik,reggel,délben,este,éjjel viszont van,hogy többször...leginkább megnyugvás,cumizás az éjszakai.
Hogy tudnám szép lassan elválasztani?
Aki hasonló szituban volt annak hogy sikerült?
Az a baj, hogy nagyon akaratos,és kitartó,szóval az,hogy egyszerűen nem adom neki oda nem működne,mert órákig bömbölne éjjel...
Csatlakozom.
Az én lányom 11 hónapos,de ugyan ezzel küzdünk.
Nappal már csak 3x cicizik,szépen elhagyta magától,éjjel viszont még 8-10x felkel,és csak cicin alszik vissza.
Olyankor mindig cici kell.
Szeretném én is elkezdeni leszoktatni már,mert szerintem nem lesz egy sétagalopp...
köszi,jó volt a cikk:)
csak az a baj,hogy nálunk nincs semmi a cici helyett:( hiába próbáltam a cumit,alvós plüst,rongyit,akármit,semmi nem kellett neki...
Amúgy meg az étkezésével nincs baj,ma pl vacsira egy egész szelet lekváros kenyeret bevágott...szóval neki tényleg a cumizás miatt kell...
Mi még 2 évesen is itt tartunk :). Én kivárásra játszom, egyszer majdcsak abbahagyja.
Én is mindig arra jutok, hogy visszasírom még majd ezeket a kis összebújós idõket :).
Köszi kedves utolsó....Első fiammal nem voltak ilyen gondjaink,mert cumizott,simán elvlasztottam.
A pici 9 hónapos koráig aludt éjszaka,egy 5 napos kórházi bentlét után kezdett rosszul aludni....ott meg kellett éjjel is szoptatnom,nagyon rosszul aludt nem csak a körülmények miatt,hanem mert beteg volt...
A többieknek köszönöm,próbálkozni fogok a sima összebújással,hátha az bejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!