Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez nem élet amit élek?

Ez nem élet amit élek?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, se barátnőm, se barátaim nem voltak. Az egész kamaszkorom a szobámban telt el. Mostanában a szüleim ez miatt piszkálnak, hogy mikor lesz már unoka de hiszen még szűz is vagyok nem is értem mit akarnak. Discoban életemben nem voltam, tőlem rondábbaknak jobb az élete, volt csajuk meg minden én meg egy félénk, visszahúzódó vagyok

2019. máj. 30. 21:36
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Egyet tudok tanácsolni: ne menj diszkóba!
2019. máj. 30. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Kinek mi az élet?

Ezt csak mindenki saját maga tudj el dönteni, anno régebben engem is piszkáltak a szüleim aztán szerencsére nővéremnek lesz gyerek szóval meg van oldva az unoka, mostmár nem nagyon piszkálnak, néha még fel hozzák a témát hogy jó lenne egy barátnő,de jó hogy ők tudják mi nekem a jó? :-D

Én sem csináltam olyan sok mindent, nekem sincsenek barátok, oké egyszer voltam egy szilveszteri buliba amibe jól le itattak, tiszta szar is volt, árokba ébredtem jó hogy nem fogytam meg, pont akkor volt az a nagy hideg, nővérem jóvoltából hívtak meg szóval itt be is fejeztem, nem megy az ivás sem, anélkül meg sajna nem tudok feloldódni, táncoltam kb 1 lánnyal aztán csak ilyen kan buli volt ittam stb.. ennyire emlékszem.

Most szerinted az élet lesz az én számomra ha el megyek sofőrnek? hogy be tudjam járni a nagyvilágot? egyedül, okos vagyok nem?

Nyelvtudás a béka alatt van,van értelme??

Mit tanácsolnák én neked?

Kezdj el járni közösségbe, először menny el a moziba aztán keress valamilyen hobbit,gyúrás,kosarazás, futás, jógózás stb..

a lényeg olyan legyen ahol több ember van, így aztán először csak köszönösz aztán 1-2 dolgot kérdezel az emberektől és remélhetőleg így ki alakul köztetek egy beszélgetés aztán majd jön magától, most még mi fiatalok azt hisszük milyen hosszú is az élet pedig nem az, nagyon is rövid, minek tovább várni?

megtetszik az utcán egy lány szólítsd le aztán mond neki azt amit szeretnél pl tetszik stb.. valamelyik csak igent fog mondani, lesz kedve és rossz is.

Ennyit tudnák javaslom tschuldigung,sorry.

2019. máj. 30. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
38%
Miért ne menjen diszkóba?? Ott a legnagyobb az esélye hogy összeszed valami csajt. Még ha nem is lesz tartós kapcsolat akkor is jó az kezdetnek.
2019. máj. 30. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!