Nekem mi örömöm az életbe? Mi az élet célom?
Figyelt kérdés
Már gyerekként diszlexiát diszgráfiát diazkalkuliát részképesség zavart állapítottak meg, a tanulás nagyon nehezen ment mindig is, még érettségim sincs, mert otthagytam a szakközép iskolát egy nyamvadt okj szak miatt ami semmit nem ér. emellett szocfóbiás vagyok, nem merek telefonon se ügyeket intézni, szorongok ha emberek közt kell lennem, tájékozatlan vagyok, és erre jön még az is hogy introvertált, emberi kapcsolataim 0. Nincs semmi amire büszke lehetnék amit elértem volna. Felnőtt fejjel megpróbálkoztam esti sulival ami felkészít az érettségire de nem ment ott se a tanulás akárhogy próbáltam, mindenből egyest kaptam, kudarc volt. Mi értelme létezni ha nem tud az ember tanulni? Manapság mindenhez a tanulás kell. Már egy ideje munka nélkül vagyok, beadtam pár helyre a jelentkezést, de nem kaptam választ sehonnan sem. Ilyen hátrányokkal mi az élet célom, mi értelme így létezni hogy tanulásra képtelen vagyok?2019. máj. 25. 12:21
1/2 anonim válasza:
Nem volt semmi gyerekkori álmod, hogy mi szerettél volna lenni?
2/2 Maltodextrin válasza:
Segédmunka. Viccen kívül.
Ha semmi jót nem tudsz beírni az önéletrajzodba, akkor ez vagy esetleg megpróbálhatsz csökkentett képességűeknek hirdetett munkákra jelentkezni amire egy normál személy nem tudna.
Lehetőségek:
- gyári munkás (operátor) - egy lépésben alkatrészt pattintasz össze napi 8 órában 3 ezerszer
- ujságkihordás éjszaka (pesten)
- takarítói munka
- mezőgazdaságban fizikai munka
- napi 4 órás munkaidőben csökkentett képességű foglalkozásban
Sajnos ha nem tudsz előállni valami okossággal amit véghez is tudsz vinni, akkor sajnos csak az efféle lehetőségek maradnak.
Az a baj, hogy akármelyiket is választod, az szegény, keserves élettel jár majd ahol alig, vagy szinte semmilyen öröm nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!