Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egyetlen örömöm. Ezt is...

Egyetlen örömöm. Ezt is megvonják. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Videójáték. PC-s. Egyetlen öröm pillanatnyilag ramaty életemben. Szüleim ezt is megvonják. Közös a családban ( a gépezet) így amikor lehetne akkor sem használhatom mindig. Vannak haverjaim. igen. de velük is csak akkor tud valamit kezdeni az ember ha van pénz. de most ne is róluk legyen a szó. Kis, nagy kezdőbetűk nem érdekelnek, úgy irtam ahogy. Ja és, vennék én saját gépet ha lenne saját pénzem. De mégis honnan lenne? Bezzeg egyeseknek megadatik hogy 10 évesen már Battlefield 4-ezzen, CoD-ozzon, és a CS-ben visitozzon a mikrofonba...

2014. ápr. 9. 17:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. ápr. 9. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Átmész haverokhoz beszélgetni, pókerezni, filmezni. Sportolsz velük, elmész a környékre biciklizni stb. 0lvashatsz is. Kérj valami ünnepre egy olcsó 4-3,5 collos okostelefont, azon kellemesen netezhetsz, videózhetsz. Aztán nagyon rosszat kell tenned, hogy elvegyék azt is meg a gépet is.
2014. ápr. 9. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Az igazi barátokkal 1 fillér nélkül is jól el lehet lenni.

Amúgy ha van zsebpénzed, vagy ilyesmi, neten használtan P4-es gépeket már lehet kapni kb 5000 FT-tól, amin a régi játékok simán futnak. Nem kell ide BF4 meg ilyen vállalati cucc, a régi játékok ugyan olyan jók, mint a mai cuccok.

Nekem az egyik kedvenc játékom 2000-ben jelent meg, és úgy, hogy életembe először 2 hete játszottam vele. Szóval nosztalgia nélkül.

2014. ápr. 9. 19:07
 4/7 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: 15...
2014. ápr. 9. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: beszélgetés az elmúlt években megvoltak, minden hétvégén megyünk ki a faluba. szünidőkben (suli, munka) meg napi szinten kijárunk. pókerezni nem tudok, filmet nézni meg már mentem át párszor de az szentem olyan dolog hogy 1 párkapcsolatban fiú és a lány összeül, benyomják a DVD-t és... :P sportolàs? na ne. okosteló , tablet van, mind2 olcsó volt, így meg úgy jó aztán lassu gyenge szar hát ugye marketing, családi viszonyokról meg már nem is mondanék semmit. borzasztó. ne akarjátok tudni. elég ha annyit mondok 1 embert szeretek a családban, aki már 13 októberétől nem lehet köztünk. mama.
2014. ápr. 9. 19:49
 6/7 A kérdező kommentje:
3. válaszadó: mint már mondtam. minden péntek vége sulinak. mindenki go haza. elvan. csak én unatkozok vagy nem tudom. este meg megyünk ki előre megbeszélt időpontban 4-en öten, többen vagyunk csak a többi mindig valahol elvan... helyi bolt, ital, csipsz stb, kiilünk azt csak vagyunk . kész. p4- 5 kért kapcsolatban meg most néztem használtan pc-t 30ba kiszállítással együtt, most arra próbálok gyűjteni. legolcsóbb használható amit eddig találtam de aztán ki tudja lehet valaki elöbb lecsap rá mint én. nem is bf4 kell csak mondtam, cs 1.6, hl, stbre gondoltam, ilyeneket futtasson már gond nélkül ("30k"-s amit emlitettem ezeket mind viszi, szakértő mondta sőt még jobbakat is na de mind1)
2014. ápr. 9. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha tudsz gyűjteni, akkor idővel lesz géped, és az idő telik.

A half life-t és a CS 1.6ot pedig egy P3-as is elvisz röhögve, ha nem jön össze a 30k-s, akkor nyugodtan keress olcsóbbat. Én a mostani gépemet 22ért vettem októberben, és az akkori állapotában 2004-ig stabilan vitt minden játékot kb. Azóta van benne új tápegység, és videókártya, viszonylag erős gépezet lett belőle.

2014. ápr. 9. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!