Szeretnek tanacsot, segitseget kerni. Mit tegyek? Hogyan folytassam az eletem?
28 eves vagyok, 4 eve befejeztem a teljes munkaidos, "normal" munkat.
Webcam modellkent kerestem, nem is kevesett... ez a mai napra az agyamra ment ... hihetetlen stresszes ...
Mellettem elkezdtem a prostituciot ... szinten nagyon stresszes ..
Sokat gondolkodom az ongyilkossagon, mert nem latok jovot, kiutat.
Nem tudom hova mehetnek dolgozni, foleg annyi penzert, amit itt kinalnak... orabert 1000-1500 forint ami egy poen ...
Hazasodni, csaladot szeretnek, de erre hazankban szinten nem latok lehetoseget... szinten anyagi okok miatt. A ferfiak nem akarnak hazasodni, mert a csaladot anyagi csodnek tekintik, otthon ulo not pedig aranyasonak ... .
Hát mindent egyszerre nem lehet. Te most azt tetted az első helyre, hogy lejönni a prostitúcióról úgy, hogy közben megélhetés fedezve legyen, dolgozz a lakáseladáson miközben külföldre menéshez infót gyűjtesz.
(Ez nagyjából ki is töltené az életidődet jó 1-3 évig, nem is volna időd mellette olyan dologgal foglalkozni, ami viszi a pénzt.)
Csak lépésről lépésre lehet építkezni.
.....sajnos ehhez a munkahoz a nyugtato.. altato.... es leginkabb az alkohol elengedhetetlen.
jon hozzad egy nalad 20-30 evvel idosebb ferfi, ugy nez ki, hogy bottal se... aki rad ugrik, teljesen ismeretlen, MEGIS jokedvunek, vidamnak "hangulatban" kell lenned , hogy jo erzessel tavozzon.. es igy visszaterjen.
ezt alkohol nelkul lehetetlen.
webcam ugyanez. a kameran keresztul atjon, ha feszult vagy. a feszultseget pedig alkohollal, nyugatokkal tudod kezelni.
ebbol ki akarok ugrani SOS, mert 28 evesen korainak gondolom... marmint hogy megoruljek.
meg van a helyszin, ahol szeretnek elni, nem is dragak a lakasok, csak az egesz alomszerunek tunik, hogy mindent feladok itt ahol felnottem
1. Munka: A semmittevés ellen találj munkát, ami nem webkamerás, nem offline prostitúció. Ebből fogsz megélni. Alapvetően.
2. A fejlődés finanszírozása: Az egyik lakásban laksz, a másikból fedezed a továbbképzésedet vagy a külföldre költözési-munkakeresési kiadásokat, és a magán pszichológust. Ti. a TB pszichológus nagyon kevés alkalom. A magán 10.000 Ft/45 perc.
3. A terápia önelemzésre, önismeretre oktat. Nem találják ki helyetted, hanem segítenek neked kitalálni, hogy mi a neked megfelelő életpálya, munka stb.
4. A tanulást, munka-ország váltást végrehajtod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!