Szeretnek tanacsot, segitseget kerni. Mit tegyek? Hogyan folytassam az eletem?
28 eves vagyok, 4 eve befejeztem a teljes munkaidos, "normal" munkat.
Webcam modellkent kerestem, nem is kevesett... ez a mai napra az agyamra ment ... hihetetlen stresszes ...
Mellettem elkezdtem a prostituciot ... szinten nagyon stresszes ..
Sokat gondolkodom az ongyilkossagon, mert nem latok jovot, kiutat.
Nem tudom hova mehetnek dolgozni, foleg annyi penzert, amit itt kinalnak... orabert 1000-1500 forint ami egy poen ...
Hazasodni, csaladot szeretnek, de erre hazankban szinten nem latok lehetoseget... szinten anyagi okok miatt. A ferfiak nem akarnak hazasodni, mert a csaladot anyagi csodnek tekintik, otthon ulo not pedig aranyasonak ... .
Szerintem minden munka stresszes valahol (na jó, talán ha valaki alkotóművész vagy ilyesmi otthon, az talán nyugisabb, de akkor meg a keresete bizonytalan és az idegeli), ezért az eddig megkeresett sok pénzedet tovább kellene fialtatnod, hogy passzív jövedelemhez juss, mert az átlagfizetésekből hiába a tisztesség, becsület nem fogsz tudni lakást venni, hacsak nem vagy programozó....
Egyébként tényleg nem éri meg alamizsnáért tönkre menni, szóval ha már úgyis benne voltál, inkább még gyűjts hozzá jó sokat és akkor utána visszavonulhatsz és nem kell a többiek sorsára jutnod. De a prostitúció veszélyes lehet, a webcam talán biztonságosabb, bár nem tudom, csak úgy képzelem.
Abban sajnos ne reménykedj, hogy normál munkával jó sokat tudsz keresni, mert ahhoz tovább kellene képezned magad, de még akkor sem garantált a siker.
Vagy irány külföld, de akkor jól tanuld meg hozzá a nyelvet!
igen tudom, a prostitucio veszelyes .. es nagyon kimerit..
van hosszu tavu tervem, de olyan nagy kaliberunek tunik, hogy alomszeru ..
vannak lakasaim, kb. 60-70 millio forint ertekben Budapesten
szeretnem eladni es elkoltozni, kulfoldon venni belole egy sajat lakast, ott elni, ott parkapcsolatot talalni es csaladot alapitani
de idosnek erzem magam ehhez ..
szerintetek ez irrealis terv?
Dehogyis irreális!
28 évesen még fiatal vagy, valósítsd meg az álmaid, sok sikert, megdolgoztál érte!!
"vannak lakasaim, kb. 60-70 millio forint ertekben Budapesten"
Viccelsz, hogy nem tudsz miből keresni?
Ezeket kiadod, bőven fedezi a megélhetést.
Ha nem költesz alkoholra, kábítószerre, autóra, utazásra, csak a minimumot nézed, akkor 80-15 000 Ft elég a megélhetéshez saját ingatlanban.
Ennyit pedig egy 20-30 nm-es pesti lakás is hoz.
Miről beszélünk?...
Ha nem költesz alkoholra, kábítószerre, autóra, utazásra, csak a minimumot nézed, akkor 80-15 000 Ft elég a megélhetéshez saját ingatlanban.
... az egyik lakasban lakom..
nem koltok utazadra, szorakozasra, autora, semmire ... gyakorlatilag megszunok elni es vegetalok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!