Miért nem merek kérdést kiírni meg kommentelni?
Figyelt kérdés
Pedig tudom hogy ez egy anonim oldal ahol még a név sem látszik, ehhez képest 2x is átolvasom átgondolom a kérdésem, van úgy hogy kitörlöm az egészet írásnál és újra fogalmazon. Úgy gondolom vannak nállam okosabb tapasztaltabb emberek ezért hülyeségnek tartom kiírni a kérdést2019. máj. 24. 16:02
1/5 anonim válasza:
Pont azért írsz ki kérdést, mert nem tudsz valamit, amit más igen és ezt leírja neked.
2/5 anonim válasza:
Ez nem baj szerintem. Adsz az írásodra, akkor is, ha anonim oldal. Sajnos utólag javítani nem lehet, ha egyszer elküldtem a választ egy helyesírási hibával, akkor az már úgy marad. Néha én is elkezdek egy választ, aztán félúton úgy döntök, hogy inkább nem válaszolok, és bezárom az ablakot. Szerintem ez sem baj. Csak akkor akarok válaszolni, ha érdemben hozzá tudok tenni valami az előttem szólókhoz, és ezt sikerül is érthetően megfogalmazni stb.
3/5 anonim válasza:
Félsz a negatív visszajelzésektől, görcsös megfelelési kényszert érzel: azt hiszed, ha a kérdésed, válaszod nem tökéletes, akkor mások az alapján ítélik meg a személyedet és selejtnek fognak tartani. Alacsony az önbizalmad és az átlagosnál jóval érzékenyebben reagálsz mások kritikájára. Ha teheted, inkább elkerülöd a konfliktusokat és a vitákba torkolló helyzeteket még akkor is, ha egyébként helytállóak lennének az érveid. Valószínűleg az offline térben is hasonló a helyzet: egy beszélgetés során ha valamiben nem értesz egyet másokkal, akkor inkább csendben maradsz, semhogy vitatkozni kelljen az igazadért még akkor is, ha ezáltal sérülnek az érdekeid.
4/5 anonim válasza:
Az előzőnek teljesen igaza van.
Pedig néha nem árt beleállni a vitákba, és olyankor rájössz, hogy soha többé nem válaszolsz semmilyen kérdésre, mert csak lepontoznak a köcsögök...😂
5/5 anonim válasza:
1* próbáld meg, nézd meg a reakciókat, és utána már nem lesz nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!