Sok embernél látom hogy pl elmennek moziba, kirándulni, enni,inni folyamatosan kirakják posztba hogy itt vannak ott vannak és milyen jól érzik magukat, csak én tartom ezt hülyeségnek? Meg a másik mikor instagramon valaki ki írja a párja monogramját és a dátumot, hogy mióta vannak együtt. Ez nem két emberre tartozik ? Vagy velem lenne a baj, hogy ezeket hülyeségnek tartom?:D 20/F
Miért kell regisztrálni a fakebukra? Mivel én nem vagyok fent, nem is kell mérgelődnöm ilyesmin, és tök jól elvagyok.
2018. jan. 14. 16:12
2/18 A kérdező kommentje:
Mert sok fontos barátom/ismerősöm van aki ezeken kívül máshol nem elérhető, pl akik messzebb laknak, telefonon pedig nem fogom egész nap hívogatni..
2018. jan. 14. 16:13
3/18 anonim válasza:
Mi az a facebook?
2018. jan. 14. 16:13
4/18 anonim válasza:
És ezt mégis mi a phaszért nem tőlik kérdezed meg? Én sem facebookozok, szóval én is leszarom, meg a kínodat is. Szóval... átirányítás az illetékesekhez. :)
2018. jan. 14. 16:14
5/18 anonim válasza:
Miért foglalkozol másokkal? Te nem szereted kirakni nem rakod ki. Ő szereti kirakni kirakja. Minden OK. Itt nincs helye és helytelen.
2018. jan. 14. 16:15
6/18 anonim válasza:
Egyedi vagy. Ki is megyek, keresek egy hozzád hasonló hópihét, de nem fogok találni, érzem.
7/18 anonim válasza:
Nem olyan hülyeség, mert a Facebook elég szépen összefűzi ezeket és naplózza.
Én nem szoktam, ismerőseim igen, aztán nem egyszer őt kellett kérdezni, hogy például Egerben mikor is voltunk 4 éve?Aztán tök jól vissza lehetett követni.
Ha idegesít, akkor le kell állítani a követést.
8/18 anonim válasza:
Ha zavar, ne kövesd. Mindneki úgy használja, ahogy akarja.
2018. jan. 14. 16:18
9/18 anonim válasza:
Mert ő szeretné megosztani mással is a boldogságát és tisztába van vele, hogy akit nem érdekel vagy zavar az be tudja állítani, hogy ne lássa és ennyi.
2018. jan. 14. 16:20
10/18 anonim válasza:
Szóval azért regisztrálsz facebookra, hogy a kapcsolatot tudd tartani az ismerőseiddel. Tehát a chat részét használod csak.
Zavarnak az üzenőfalon megjelenő dolgok? Használd a chatet teljes ablakos módban. Nem látsz 1 posztot sem.
Zavarnak az üzenőfalon megjelenő dolgok? Ne kövesd (unfollow) egyik ismerősödet sem. Ilyenkor ismerőseid maradnak, de egyik posztjukat se fogod látni a faladon (csak ha megnézed a profiljukat).
Amennyiben továbbra is zavar a dolog, akkor igen, veled van a baj, mert van megoldás, de te inkább sírsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!