Erre az oldalra nem lehet kérdést kiírni anélkül hogy valaki belém kötne?
Figyelt kérdés
Kiírok egy normális, nem provokatív kérdést. Nem érkezik rá 100 válasz. De valakinek mindig az a kínja hogy troll vagyok, és korábban már volt a kérdés, amikor nem is.2018. márc. 30. 09:47
1/7 anonim válasza:
Sajnos ez ilyen, mert sok itt az olyan akinek nincs élete es arra veri ki hogy ok nélkül hasztalannak jelöl válaszokat es beleköt minden kérdésbe ahogy csak lehet
2/7 A kérdező kommentje:
A Felnőtt párkapcsolatok kategória az egyik legnagyobb szeméttelep.
2018. márc. 30. 09:53
3/7 anonim válasza:
"De"-vel nem kezdünk mondatot! "És" elé nem teszünk vesszőt! Ilyen kérdés volt már! Minek kell trollkodnod?!?! Különben is minek vagy?!?
(irónia)
4/7 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindenki okosabb és érettebb a másiknál,mindenki bölcsebb,jobban tud mindent.
Sajna vele járó. Ezek a való életben nyuszik és itt élik ki magukat,mert itt névtelenül nagy emberek lehetnek
5/7 anonim válasza:
Nem az oldal ilyen, hanem a felhasznalók egy része. Nekem az a kedvencem, amikor egy kerdeshez(illetve sok kérdeshez), "bekkomentelnek", hogy ez kamu. Mert úgy gondolja, hogy ilyen élethelyzet nem lehetséges.
6/7 anonim válasza:
Egyébként ebben a "családi kapcsolatok" rovat az egyik "éllovas". Persze, van olyan, hogy egy- egy eset valóban bizarr, hihetetlennek tűnik, de én ilyenkor mindig arra gondolok, hányszor láttam mar olyat, amit ha mástól hallom, nem hiszem el.
7/7 anonim válasza:
"Ezen az oldalon mindenki okosabb és érettebb a másiknál". Nem. Mindenkinek inkább VÉLEMÉNYE van! És mindenki hangoztatni akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!