Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 23 évesen már nem vagyok...

23 évesen már nem vagyok olyan fiatal?

Figyelt kérdés

2019. máj. 23. 14:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 32 vagyok és nem érzem magam öregebbnek, mint 10 évvel ezelőtt, nem a szokásos mérföldkőlista szerint élek, nem darált be a rutin, évről évre jobb és boldogabb az életem és évről évre jobban érzem magam a bőrömben. Mondjuk én nem sírom vissza se a gyerekkorom, se a kamaszkorom, mert az maga volt a pokol, de még a korai huszas éveim sem, mert azok azzal teltek, hogy kitörjek az előző két életszakaszomból. Azóta vagyok igazán kiegyensúlyozott és boldog, amióta ez sikerült.

Nem maradtál le semmiről szerintem, én legalábbis nem érzem azt, hogy bármiről lemaradtam volna csak azért, mert a huszas éveim közepén kezdtem el úgy igazán élni.

2019. máj. 23. 15:38
 12/12 anonim ***** válasza:
50%
Legjobb esetben is már csak háromszor ennyi van hátra aztán rekt.
2019. máj. 23. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!