A Bettina egyébkent a Bernadett becézése is, vagy ha nem, akkor valamilyen szinten rokon nevek?
Van egy lány aki nagyon tetszik, de Bettinának is és Berninek is hivják, szoval ne nézzetek hülyének, de nem tudom eldönteni, hogy mi lehet az igazi neve :D
17/F
Két teljesen különböző név.
Bettina
Bernadett
Bettinát Bettinek szokás becézni, Bernadettet Berninek.
Az hogy valakit Bettina-ként Berninek becéznek kb olyan mintha Bélát Bazsinak becéznék...
A Bettina eredetileg az Elisabeth (Erzsébet) becézése volt, majd vált külön névvé.
A Bernadette (Bernadett) pedig egy teljesen különböző név.
Hogy hogyan hívatja magát, az meg teljesen független is lehet a nevétől.
*Ja és lehet azér' tetszik jobban valakinek, mert a Tina az olyan lányos:)
De egyébként szerintem a Bernadett is lányos, és szerintem amúgy tehát szebb,mint a Bettina:)
Ja és hogy én pl egy Bernadettet szívesen Dettinek vagy Nadinak becéznék:):) Előbb elgépeltem Nettinek a Dettit, igazából az se rossz, meg az is kihozható belőle, ha nagyon akarom:D
Ja és ha szokták őt Berninek hívni, akkor én ebből valószínűsítem, hogy igazából akkor valszeg Bernadett lehet az eredeti neve:) Mert a Berni az viszont tényleg nem szép becézés. Engem ha így próbálna meg valaki hívni, szerintem tuti kikérném magamnak; de akkoris a Bernadett jobb név, mint a Bettina, a Bettina viszont úgy szép, hogy Tina, de egyébként önmagában is a Bernadett a szebb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!