Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valóéletben is akadnak ilyen...

Valóéletben is akadnak ilyen lányok/nők?

2019. máj. 18. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Mármint suttyó tirpákok?

Persze, a társadalom egy jelentős szelete ezen a szinten mozog, férfi és nő is.

2019. máj. 18. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencsénk van akkor nem,de mondjuk ezért nem az internet a legjobb hely az ismerkedésre
2019. máj. 18. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Végig néztem, és a végén azért elnevettem magam.. De sajnos a való életben bizony vannak ilyen nők / férfiak.. Végül is a film készítői is az életből merítették az alaptémát.
2019. máj. 18. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyilván a vidi sarkított példa, de hasonlót láttam már utcán/buszon többet is, sőt dolgoztam is egyszer egy ilyesmivel. Nem ok nélkül mondtam fel két hónap után...

Én se vagyok egy nőies darab (sőt...) de az alpári szinttől veszettül távol állok és nem tervezek ezen változtatni.

Azért amennyire gáz, hogy az életből merített példa alapján készült a video, pont annyira röhögtem a végén. Csóri sráccal kb egyszerre mondtam ki az egyetemes véleményt, mikor feltűnt a "hölgy" XD

2019. máj. 18. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
De undorito. Nem is vicces.
2019. máj. 18. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem találkoztam ilyennel.

Viszont az internetes ismerkedésbeli csalódás létező dolog, igaz nem ennyire durva formában (a videóban szereplők megjátsszák magukat a """humor"" kedvéért).

Azt viszont nem tudom, hogy miért van meglepődve valaki ezen, amikor:

1. Olyanokkal ismerkedik, aki nem tesz magáról egész alakos képet, csak ilyen kivágott képeket retusálva/fényelve.

2. Nem ismerkedik, csak bevágja, hogy "talizzunk", aztán várja, hogy élőben egy tökéletes személyiség tűnjön fel. Interneten ismerkedve először némi szót váltok azzal, akivel találkozni szeretnék, ez többnyire már nyújt egy valós elképzelést arról, hogy milyen lehet az illető az írási stílusából pl., így nem élőben fogok meglepődni.

Sőt az is elég, ha csak alaposabban megszemléled a profilját az illetőnek, akit megszeretnél ismerni, nem csak 1-2 kép alapján kijelenteni, hogy tetszik neked.

2019. máj. 18. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Facebook-on is vannak társkereső csoportok, nagyon jót röhögtem mikor körülnéztem.
2019. máj. 18. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!