mert akkora egy rakás szar az életed, hogy ennél már csak jobb lehet
sajnos halál után nincs semmi egész valószínűleg szóval ki kell használni az életet, amennyit csak ad a sors
de ha nagyon kivagy még az is jobb az öngyilkosságnál, ha lelépsz a francba vidékre és uj életet kezdesz :P
ne legyél depi, próbálj meg kezdnei magaddal valamit mert önsajnáltatással nem mész semmire.
a jövő ígérete miatt élsz, azért. he, tessék gondolkodni megoldáson aztan problkozni :D
hajrá és ne nyírd ki magad mert én se öltem meg magam hiába fos az élet
Képzeld én nagyon boldogan élek csak rohadt dühös vagyok amiért sok ártatlan ember meg hal,akár gfiatalon,aki élhetne az meg inkább felakasztja magát gondolkodj el biztos rendbe van ez így
Na azért áljunk meg egy szóra mi az hogy "töbednyire"?
Többedjére. Más kérdésnél is beugatott valaki gyanúsan hasonló stílusban.
Amúgy az a válasz amire itt referáltam, már törölve lett.
De tudjátok mit? Támogassátok csak ezt a segget nyugodtan. Rohadjon meg minden kis lelki sérült akinek öngyilkos gondolatai mernek támadni. Ja. Ügyesek vagytok.
Igazából elég jó tanuló vagyok nem hinném hogy nagy baj lenne az inteligenciámmal szerintem csak te nem látod tisztán ezt a helyzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!