1/20 anonim válasza:
Hogy lenyírd nálam kéthetente a füvet.
4/20 anonim válasza:
Ja, Isten csapkodja a térdét a röhögéstől.
5/20 anonim válasza:
Na ezt a kérdést én is naponta felteszem magamnak
6/20 anonim válasza:
Hogy legyen jó szörpünk. Szólj Áginak, hogy ő se nyírja ki magát! 31F
7/20 anonim válasza:
Evolúciós okból minden élőlény a túlélésért és a szaporodásért. Az ember egy ici picit eltér, és megkérdőjelezi a létét, de ez az evolúciós hajlam azért ott van.
8/20 anonim válasza:
6os. Kívánok neked is egy jó szar életet, folyamatos durva sorscsapásokkal, fizikai és lelki extrém fájdalommal, aztán majd tíz évvel később újra tárgyaljuk a hozzáállásod. :) Habár kétlem, hogy kibírnád. A leghangosabb utálkozók általában takargatnak vele valamit. :)
9/20 A kérdező kommentje:
#9 köszönöm a kedvességedet de már kaptam eleget az "élettől"
Nem rossz szándékból írtam ezt ki csak kiwi voltam az emberek reakciójára, nem kell egyből minden embert elítélni aki ezt a kérdést teszi fel
De aki okoskodni akar azon semmilyen szép szó nem segít....es meg folytathatnam... 18/L
2019. máj. 17. 22:34
10/20 anonim válasza:
A hatosnak szólt. Aki már többedjére egybitesez le embereket. Pl téged is.
De oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!