Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 25 feletti emberek, akik nem...

25 feletti emberek, akik nem jártok bulizni, nem érzitek azt, hogy már nem is igazán éltek?

Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 18:49
1 2
 11/18 SenkixXx válasza:
96%
Miért olyan nagy dolog a buli?! Sajnálom, ha ez jelenti azt, hogy valakinek milyen az életminősége. Jó néha kikapcsolódni, de ehhez nem muszáj buliba járni szerintem. Bár azért, mert valaki elmúlt 25 még járhat buliba is....
2019. máj. 16. 19:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem jártam "bulizni", de táncolni járok meg egyéb tanfolyamokra amiket szeretek.
2019. máj. 16. 19:31
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

Élet = buli? Ne már!

Általában arról szokott szólni a vita, hogy a karrier legyen az életed értelme, vagy a családod, és hogy milyen szerencsések azok, akiknek mindkettő teljesen belefér. A buli semmiképpen sem. A buliból hazamész, a discoban lekapcsolják a villanyt, másnap felkelsz, és az életedben meg nem változott semmi (legjobb esetben is húzol egy strigulát, hogy egy emberrel többel smároltál / dugtál, na puff neki). A buli az kikapcsolódásnak jó, de nem az az élet.

Mondom ezt 25 év alattiként úgy, hogy járok bulizni. Bár elég sok 25 év felettit is látok amúgy. Gondolom a kérdező tini, és olyan helyekre jár, ahova a tinik járnak. Ezzel az égvilágon nincs semmi baj, de vannak olyan helyek ahova meg a nálad idősebb korosztály jár...

2019. máj. 16. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Sok mindent csinálok, csinálunk a barátokkal, családdal. A buli csak egyetlen módja a kikapcsolódásnak. Egyébként szervezünk időnként bulikat is, de szókazóhelyre, discóba már nem mennék.
2019. máj. 16. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem különösebben érdekelt soha a bulizás, de nem is gondolom, hogy vesztettem volna bármit. Ja és nem vagyok karrierista sem. Teljesen jo ez így. Ettől függetlenül lehet társasági életet élni szerencsére :)
2019. máj. 16. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont ellenkezőleg. Felnőtt vagyok, van munkám, pénzem, járhatok utazni a párommal meg a barátainkkal. Az élet nem áll meg 25 felett.
2019. máj. 16. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Már vagy 20 éves korom óta unom a bulikat.

Ha a szórakozás a kérdés, akkor persze, hogy azt csinálom. Túrák, utazások, új emberekkel való találkozás, vendégek fogadása az otthonomban, tanfolyamokra járás, sport. De az éjszakai csapatást nem tudom annyira élvezni, főleg, hogy pár éve sokkal érzékenyebben reagál az alkoholra a gyomrom.

2019. máj. 17. 00:57
 18/18 anonim ***** válasza:

Kérdező! A 8-ast megszóltad, pedig nem Neki, hanem neked van szükséged pszichiáterre. Ott nyavalyogj, hogy nem te vagy a bulikirály/királynő. Az üres fejed miatt ez neked már maga a vég!

Szegény!

2019. jún. 19. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!