Haverom küldött egy olyan képet amin a nőjével van egy óriáskerék elött, engem elfogott az irigység hogy kéne reagálnom mégis?
Figyelt kérdés
Haveromnak bejött az élet, van munka nője, és most küldött egy képet amin rajta vannak, pedig tudja hogy nekem most jelenleg sz.r a helyzetem. Mégis hogy kéne reagálnom rá? Őszintén szólva irigy vagyok, és kicsit mérges emiatt a haveromra. Talán örülnöm kéne nekem is, vagy mi ilyenkor a helyes reakció?2019. máj. 14. 20:15
1/10 anonim válasza:
Legyél sportszerű, vágj jó képet hozzá, és csináld meg te is a magad szerencséjét, necsak siránkozz!
2/10 anonim válasza:
Hehe olyan vagy mint egy picsogós kamaszlány :D
3/10 anonim válasza:
Küldj neki egy álszent mosolygós emojit. :)
4/10 anonim válasza:
Mindenki szívesen osztja meg a barátaival a sikereit, jó élményeit. Ha ennyire zavar küldj egy vigyorgó fejet és le van zárva.
5/10 anonim válasza:
Nem tudsz más boldogságának örülni?
Szóval ö csak haver,nem barát?!
6/10 anonim válasza:
Biztos ő is értékelné a te képeidet, mutasd ki bátran, hogy mennyire örülsz a boldogságának. :)
7/10 anonim válasza:
Ém ezt úgy szoktam lereagálni, hogy igazat mondok, de úgy, hogy azért ne legyen éle, kb. "Bazzeg magad most kicsit irigykedek xD" Így elmondod, ami benned van, de mégse bántod meg, szerintem ez a legtisztább.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket, ment a zöld!
2019. máj. 14. 20:49
9/10 anonim válasza:
Talán pont ez volt a célja mint mindenki másnak aki hasonló képeket tölt fel facebookra. Az ő élete sem fenékig tejföl valószínűleg, de a rossz dolgokat senki nem reklámozza.
10/10 anonim válasza:
Ez emberi tulajdonsàg. Èn is tudok nagyon irigy lenni, főleg ha úgy èrzem valaki mèg henceg is vele. Nem jó tulajdonsàg, de sokan vagyunk ezzel így szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!