Éhezem pár jó szóra, visszajelzésre és mivel maximalista vagyok harcolok érte, de ez zsákutca mert szüleimen kívül kb. senkitől nem kapok dicséretet. Mi a megoldás? 24/F
Tudom hogy alapvetően elég nehéz dicsérni a másikat úgy miközben sztem az emberek nagy részét ugyanúgy nem dicséri meg a kutya sem. Szerintem ez az amin kellene változtatni. Nem lehet úgy hozzáállni hogy engem sose dicsérnek, kapja be mindenki én sem fogok dicsérni senkit. Csakhogy szerintem ez a tipikus magyar hozzáállás.
Gondolom a lehető legjobb ha nem is keressük egyáltalán a dicséretet, így nem érhet csalódás.
Igen sajnos vannak pánikrohamaim is emiatt. Amitől a kedvem megtör aztán megint megtör. Valahogy nem szabadna hagynom hogy ez lerontsa a kedvem ismét mert ez benntart ebben az ördögi körben.
Szeretnék laza lenni mert minden ember számára az a legvonzóbb tulajdonságok egyike.
Sőt nehezen tudok elvonatkoztatni attól hogy nem azért nincs barátnőm mert sz*r vagyok hanem mert nem jön az igazi és nem is próbálkozom. Az agyam hitegeti folyton hogy azért nem jön senki mert sz*r vagyok.
Hiába tudom hogy nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!