Miért nézik le az emberek a szakmunkásokat?
Én fodrász vagyok, édesanyám is az, egy jól menő üzlete van, ott dolgozok most én is, meg 3 másik lány is. Szerettjük amit csinálunk, mivel nem "parasztfodrászat" hanem követjük a trendeket, jól meg is élünk belőle és ugyanúgy dolgozunk mint aki jogin v orvosin szenvedett éveket. Ha megemlítem valakinek, hogy fodrász vagyok, akkor miért néznek rám másképp? (más szakmunkás ismerősöm is hasonlót számolt be)
26/nő
"Nem nezlek le, neked vannak komplexusaid amiert en az eszemet hasznalom, es 5x annyit keresek mint te valaha fogsz"
Korábban nem szóltam hozzád, de úgy látom hogy nagyon kedveled ezt a pénzt témat, hisz már vagy 3x elmondtad ugyanezt a szöveget. Nem érdekel mennyit keresel, kétlem hogy többet mint én, le is sz.rom őszintén, de kezeltesd a fusztrációdat, mert szánalmas.
Szerintem a diplomásokra és a szakmunkàsokra is szükség van. Sőt, azoknak is szükség van a munkájukra, akinek semmilyen végzettségük nincs.
Normális emberek tudnak együtt dolgozni és együtt élni akkor is, ha különböző a végzettségük.
Egyik ismerősöm a körmösöket nézi le. De évek óta jár 3 hetente megcsinàltatni. Ha ennyire felesleges szakma meg tok egyszerű, akkor miért nem csinálja meg magának?
De a másik oldalt sem kell sajnálni, rengetegszer hívtak már sznobnak, diplomás g* cinek. Azt is megkaptam, hogy biztos anyuci meg apuci tolta alàm a papírt stb..
Az emberek gonoszak tudnak lenni, vegzettsegtol függetlenül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!