Miért nézik le az emberek a szakmunkásokat?
Én fodrász vagyok, édesanyám is az, egy jól menő üzlete van, ott dolgozok most én is, meg 3 másik lány is. Szerettjük amit csinálunk, mivel nem "parasztfodrászat" hanem követjük a trendeket, jól meg is élünk belőle és ugyanúgy dolgozunk mint aki jogin v orvosin szenvedett éveket. Ha megemlítem valakinek, hogy fodrász vagyok, akkor miért néznek rám másképp? (más szakmunkás ismerősöm is hasonlót számolt be)
26/nő
25-ös
Nem.
Komolyan ennyire futotta érvelés terén, ebbe kötsz bele :D
#25-ös csak 3 kib%szott angol szó volt az írásában.
Egyébként én is ezt veszem észre, mikor valaki megkérdezi, hogy mi akarok lenni, én pedig mondom, hogy kamionsofőr. Erre mindenki felháborodik, hogy veszélyes, nehéz, undorító, piszkos munka és miért akarok én ilyet, miért nem tanulok tovább stb.
Aki lenéz mást a munkája miatt, az saját magát minősíti!
A jogász, mérnök, orvos is eljár a "hülye" fodrászhoz, autószerelőhöz, varrónőhöz, megeszi az étteremben a mesterszakács főztjét, stb...Pedig megcsinálhatná mindezeket magának is, hisz állítólag a képessége meg lenne rá.Nosza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!