Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nézik le az emberek a...

Miért nézik le az emberek a szakmunkásokat?

Figyelt kérdés

Én fodrász vagyok, édesanyám is az, egy jól menő üzlete van, ott dolgozok most én is, meg 3 másik lány is. Szerettjük amit csinálunk, mivel nem "parasztfodrászat" hanem követjük a trendeket, jól meg is élünk belőle és ugyanúgy dolgozunk mint aki jogin v orvosin szenvedett éveket. Ha megemlítem valakinek, hogy fodrász vagyok, akkor miért néznek rám másképp? (más szakmunkás ismerősöm is hasonlót számolt be)

26/nő

2019. máj. 10. 17:21
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Pedig igaza van, ha hisztiztek rajta, ha nem
2019. máj. 10. 18:53
 22/36 anonim ***** válasza:
34%
Azt ugye tudod,hogy a diploma csak egy papír. Valaki talál munkát vele,valaki nem,mert nem veszik fel. De tudod,hogy miért? Mert tapasztalat kell,és emberi kapcsolatok. Ugyanez van szakmával is. De ismerek 8 általánost is aki 400-500 ezreket visz haza,de azért mert vannak emberi kapcsolatai,és jó munkahelye.
2019. máj. 10. 19:00
 23/36 anonim ***** válasza:
29%
Úgy csináltok mintha minden diplomás mérnök vagy orvos lenne... Mintha minden diplomás valami sorsfordító dolgon dolgozna... :D Egy jelentős részük uselessebb mint a fodrászok (no offense fodrászok)
2019. máj. 10. 19:01
 24/36 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos mindnehová kellenek már jó kapcsolatok. De nem a keresetemet nézik le, nem is akinézetemet, hanem magáról a szakmáról volt szó. Sokan úgy érzik többek 1 diplomával. Jó, az orvos valóban életmentő, de egy fodrász épp annyira kell mint 1 diplomás papírmunkával foglalkozó egyén.
2019. máj. 10. 19:02
 25/36 anonim ***** válasza:
42%
19:01 Most ennek mi értelme, hogy a mondat felét magyarul a másikat angolul írod? De komolyan? Ezzel kompenzálni akarsz vmit?
2019. máj. 10. 19:02
 26/36 anonim válasza:
13%
Nem nezlek le, neked vannak komplexusaid amiert en az eszemet hasznalom, es 5x annyit keresek mint te valaha fogsz.
2019. máj. 10. 19:04
 27/36 anonim ***** válasza:
51%

25-ös

Nem.

Komolyan ennyire futotta érvelés terén, ebbe kötsz bele :D

2019. máj. 10. 19:14
 28/36 A kérdező kommentje:
26 köszi, én jól keresek,nem panaszkodhatok, de engem sose érdekelt más pénze sok másikkal ellentétben :)
2019. máj. 10. 19:16
 29/36 anonim ***** válasza:
50%

#25-ös csak 3 kib%szott angol szó volt az írásában.

Egyébként én is ezt veszem észre, mikor valaki megkérdezi, hogy mi akarok lenni, én pedig mondom, hogy kamionsofőr. Erre mindenki felháborodik, hogy veszélyes, nehéz, undorító, piszkos munka és miért akarok én ilyet, miért nem tanulok tovább stb.

2019. máj. 10. 19:17
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Aki lenéz mást a munkája miatt, az saját magát minősíti!

A jogász, mérnök, orvos is eljár a "hülye" fodrászhoz, autószerelőhöz, varrónőhöz, megeszi az étteremben a mesterszakács főztjét, stb...Pedig megcsinálhatná mindezeket magának is, hisz állítólag a képessége meg lenne rá.Nosza!

2019. máj. 10. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!